Hoe belangrijk is mijn website hosting?

Elk bedrijf wil natuurlijk goed vindbaar zijn op het internet. Je wilt dat potentiële klanten jouw bedrijf gemakkelijk kunnen vinden en natuurlijk ook gemakkelijk door je website kunnen navigeren. De SEO (Search Engine Optimization) en een goed website design is daarbij erg belangrijk! Als je je SEO goed op orde hebt, zorgt dit voor een betere posities in Google. Google kijkt echter verder dan alleen jouw SEO, de klant moet tevreden zijn en bijvoorbeeld de snelheid van jouw hosting is daarbij van groot belang. In deze blog vertellen we je daar meer over.

Wat is goede webhosting nu precies?

Een goede hosting voor jouw website is van essentieel belang om succesvol te kunnen zijn. Het gebruikersgemak en de snelheid van jouw website draagt namelijk bij aan de gebruikerservaring die jouw bezoekers op je website hebben. Dit zorgt voor een lagere bounce rate en daardoor ziet Google dat klanten tevreden zijn op jouw website.

Wat is CDN hosting?

CDN hosting is de ideale uitkomst om jouw website maximaal te laten performen voor elke bezoeker. Met behulp van CDN hosting wordt jouw website op meerdere servers gehost waardoor jouw website altijd met een maximale snelheid geladen wordt. Wanneer de server namelijk ver weg staat vanaf de locatie waar de bezoeker jouw website bezoekt heeft dit invloed op jouw laadtijd. Met behulp van CDN hosting kunnen we dit probleem voorkomen waardoor de website op maximale snelheid draait, vanaf elke locatie.

Een snelle webserver zorgt voor verschillende voordelen, zo ook op het gebied van page speed. Een goede hosting maakt bijvoorbeeld gebruik van een goede caching waardoor de laadtijd van een pagina versneld wordt. Als je website supersnel werkt heeft dit een positieve werking op de rankings in Google en uiteindelijk op jouw aantal verkopen. Dit komt omdat bezoekers niet afgeleid worden door trage laadtijden.

Minder kans op downtime

De grootste nachtmerrie voor elke website of webwinkel is dat je website tijdelijk niet bereikbaar is. Dit kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld door een enorme piek in het aantal websitebezoekers of door een andere externe factor. Wanneer je website niet bereikbaar is loop je klanten en dus ook inkomsten mis. Een goede webhoster zorgt ervoor dat dit niet gebeurt en hij investeert dan ook veel in onderhoud en zorgt ervoor dat de kans op storingen op websites een stuk lager zijn.

E-Expansion hosting pakketten

E-Expansion heeft diverse hosting pakketten opgenomen in het dienstenpakket. Binnen deze pakketten pakken wij verschillende zaken op zoals ook het up-to-date houden van jouw website etc. Alle pakketten worden door middel van automatische incasso gefactureerd en leveren prijsvoordelen op wanneer je kiest voor een jaarlijkse afname. Benieuwd naar de mogelijkheden die E-Expansion te bieden heeft?

Are you ready to boost your business?

E-Expansion - Logo - met tekst

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.