Maak kennis met Gardano

Gardano is een onderdeel van een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het buiten genieten. Gardano biedt oplossingen in buitenzonwering, lamellendaken, poorten, carports, glaswanden, veranda’s en aluminium schuttingen. Gardano staat voor stijlvol, duurzaam en een extreem hoge kwaliteit. Alles voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

Nieuwe website Gardano

Afgelopen week heeft E-Expansion de nieuwe website ontworpen en gerealiseerd voor Gardano. Zij hadden de wens voor een nieuwe en vooral ook modernere uitstraling welke goed gevonden zou worden binnen Google waardoor er meer leads behaald worden. We hebben in samenwerking met de eigenaar een compleet nieuwe website ontwikkeld waarbij de luxe uitstraling van de Lamellendaken, aluminium schuttingen, poorten etc goed naar voren komen. Daarnaast zijn we goed gaan kijken hoe we het aantal leads dat via de website binnenkomen kunnen optimaliseren. Het is de bedoeling dat de klant contact gaat opnemen met één van de specialisten van Gardano of zijn/haar contactinformatie achter laat via het contactformulier.

De hele website is voorzien van nieuwe juiste content en deze is volledig door ons SEO-geoptimaliseerd zodat deze goed kan worden gevonden in Google. Hierdoor weet Google waar de pagina’s op de website betrekking op hebben wat de vindbaarheid ten goede komt. Daarnaast hebben wij diverse tools ingericht voor Gardano zodat we kunnen meten waar een bezoeker in geïnteresseerd is en wat voor stappen zij ondernemen voordat ze een contactformulier invullen. Deze gegevens worden door ons gebruikt om de website verder te ontwikkelen en zodoende continu te sturen op extra resultaten.

Nu de website voor Gardano is gelanceerd gaan wij ons bezig houden met de conversie optimalisatie en de content ontwikkeling. Daarnaast gaan wij een marketing en media strategie uitwerken om verdere successen van Gardano te kunnen realiseren.

Ben jij benieuwd waar E-Expansion jouw bedrijf mee van dienst zou kunnen zijn? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of maak een afspraak voor een leuk kennismakingsgesprek.

e-expansion-logo

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.