Ons team

E-Expansion

Bij de oprichting van E-Expansion had Jeroen Adriaans een duidelijke visie, we stellen een team samen van professionals met elk een andere expertise zodat we klanten beter en sneller van dienst kunnen zijn. Iedereen doet vooral datgene waar hij/zij echt goed in is. Wij richten ons op jullie uitdagingen en buigen deze om tot mogelijke successen.

Dankzij ons divers team bestaande uit professionals met elk hun eigen specialiteiten kunnen wij gericht en efficiënt ondersteuning bieden aan elke klant. Wij staan open voor elke uitdaging en gaan graag samen met jou op zoek naar de beste oplossing. Met onze werkwijze zijn wij instaat buitengewone resultaten te realiseren.

Werken bij E-Expansion

Heb je interesse in een leuke en vooral ook leerzame uitdaging? Ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carière? Bekijk dan onze vacatures en wie weet zit er een passende functie voor jou tussen en behoor jij binnenkort ook tot ons team. Na het ontvangen van jouw motivatiebrief of e-mail en je CV nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Stage lopen

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage in de online wereld? E-Expansion is een jong en dynamisch bedrijf en is actief in veel verschillende online bedrijfssectoren. Door ons grote en vooral ook afwisselende klantenbestand doe je enorm veel kennis en ervaring op in de E-commerce. Je kunt bij ons terecht voor marketing, communicatie, design, development etc. Ben jij geïnteresseerd in een leuke stageplaats in jong en dynamisch team in de omgeving van Eindhoven? 

Versterk ons team en stuur snel je motivatie en je cv naar [email protected], wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

e-expansion-logo

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.