Over ons

Over E-Expansion

E-Expansion is medio 2018 opgericht door Jeroen Adriaans. Jeroen Adriaans heeft zich in het verleden meerdere malen succesvol kunnen bewijzen in de E-commerce branche en heeft daarbij een mooi trackrecord opgebouwd. Het meest bekende is wel het bamboe heren onderkleding merk Bamigo. De meesten zullen zich dit merk herinneren van de wel bekende panda maskers die gebruikt werden in de tv-commercials en kranten. Sinds juli 2018 heeft Jeroen Bamigo verlaten hij vond het tijd om een nieuwe weg in te slaan en een nieuw avontuur te starten.
 
In het verleden is Jeroen meermaals geconfronteerd met hindernissen op e-commerce gebied die succes op dat moment tegenhielden. Opvallend was dat Jeroen in al die jaren geen enkele partij tegen is gekomen die andere ondernemers volledig kan ondersteunen in het online ondernemen. Er zijn ontzettend veel bedrijven die éen of enkele aspecten van het complete landschap beheersen maar een totaal aanbieder is tot op heden nog niet gevonden. Daarnaast zijn er veel bedrijven die dezelfde services aanbieden en het is voor een leek erg lastig om de juiste selectie te maken. Dit heeft hem aan het denken gezet en dat heeft geleid tot de oprichting van E-Expansion.
E-Expansion - Over E-Expansion - Jeroen Adriaans
E-Expansion - Over E-Expansion - E-commerce specialists
De naam E-Expansion is ontstaan door een combinatie van de woorden “E-commerce” en “Expansie”. Om online succesvol te worden zijn de online verkopen (E-commerce) of juist het genereren van leads het belangrijkst, er moet tenslotte omzet gegenereerd worden. Vervolgens is het zaak om deze omzet op een verantwoorde manier te investeren en hiervoor de juiste marketingmiddelen aan te spreken. Hoe meer omzet er wordt gerealiseerd hoe groter de marketingmogelijkheden zijn en hoe sneller je bedrijf kan groeien. E-Expansion kan jouw bedrijf helpen met het realiseren van een hogere omzet om vervolgens bijdragen te leveren aan het opzetten van de juiste marketingstrategieën. 
E-Expansion is een jong en dynamisch bureau van ervaren consultants op het gebied van e-commerce. Ons team begrijpt businessmodellen, heeft kennis van e-commerce en beheerst de nieuwste webdesign technieken. Data zijn voor ons de belangrijkste vorm van informatie. Hier maken wij onderscheid in e-commerce data en operationele data. E-commerce data zetten wij om in commerciële kansen om de onderneming een positieve boost te geven en met de operationele data kunnen we integreren in bestaande (logistieke) IT-systemen en processen. Innovatie zit in het DNA van het team. In ons Innovationlab stimuleren wij het team om nieuwe ideeën te creëren. Een selectie van de beste ideeën wordt door E-Expansion doorontwikkeld en in de markt getest. 
 
Het team van E-Expansion is samengesteld om 1 doel te realiseren. Ondernemingen op e-commerce gebied, de totale ondersteuning bieden wanneer zij zelf niet of onvolledig over de benodigde kennis beschikken om hun onderneming naar een volgend level te tillen.
E-Expansion - Over E-Expansion

Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van ondernemen en e-commerce zorgen ervoor dat wij weten waar een onderneming zich op dit moment in het e-commerce landschap bevindt en welke vervolgstappen benodigd zijn om de conversie en de traffic te verhogen.

Benieuwd wat E-Expansion voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Are you ready to boost your business?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie!

E-Expansion - logo met slogan

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.