Portfolio

Ons portfolio

In het afgelopen jaar hebben wij met een waardevol klantenbestand gebouwd aan ons portfolio, hier zijn we enorm trots op. Dit bestand bestaat uit bestaande bedrijven en nieuwe start-ups waarvoor wij compleet nieuwe geoptimaliseerde websites/webwinkels hebben gebouwd maar ook uit klanten waarvoor wij aan de slag zijn gegaan om meer resultaat te behalen. Wij verstaan hieruit het genereren van meer leads of juist meer aankopen op de website. Voor deze klanten hebben wij verschillende taken mogen verrichten zoals het ontwikkelen en designen van nieuwe websites, het optimaliseren van bestaande websites, ontwikkelen van nieuwe huisstijlen, conversieoptimalisatiemarketingstrategiën, mediastrategiën etc. 

Benieuwd naar onze referenties? Bekijk ons portfolio hier:

Onderwerpen

Undiemeister®

Undiemeister® is “The Next Step in gentlemen’s underwear”. Revolutionair, ongekend comfortabel en stijlvol. Gemaakt van Mellowood®, van onvergelijkbare topkwaliteit. Kleuren geïnspireerd op de natuur en de meest duurzame optie die er is. Voor Undiemeister®’s Mellowood® bestaat geen alternatief. Jeroen Adriaans (voormalig CEO van Bamigo) heeft met Rik Vegter (Founder van Greendaddy) de stap gezet naar nog duurzamer textiel.

E-Expansion heeft de website van Undiemeister® gebouwd en houdt zich bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

Dryly​

Dryly is de nieuwe moderne variant voor de plaswekker die kinderen helpt om zindelijk te worden. Bedplassen is verleden tijd dankzij deze  fantastische oplossing. Voor deze start-up ontwikkelen wij de nieuwe website en nemen wij de volledige e-commerce uit handen.

Houben Worstenbrood

Wa? Worstenbrood! Da’s een ouderwets Brabantse en smakelijke traditie. Als ontbijt, tussendoor, als lunch, traktatie, bij de soep of zo uit het vuistje. Al generaties lang bakken wij bij Houben uitzonderlijk lekker worstenbrood naar recept van opa, die het worstenbrood in 1935 ontwikkelde. Iets lekkers om uit te delen, waar iedereen van kan genieten, makkelijk, smakelijk en snel. Houben worstenbrood wordt bereid met 100% duurzaam gehakt uit Brabant en zonder kunstmatige toevoegingen. En dat proef je!

E-Expansion heeft de website van Houben Worstenbrood gebouwd en houdt zich bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

Brewmonkey

Lijkt het je leuk om zelf thuis bier te brouwen of om dit als cadeau te geven? Brew Monkey helpt jouw met dit geweldige bierbrouwpakket snel en eenvoudig op weg. Bier brouwen is niet alleen voor de grote jongens en hoeft helemaal niet duur te zijn. Zelf bier brouwen is kinderspel met het pakket van Brewmonkey.

E-Expansion heeft het design van de website van Brewmonkey gemaakt en deze vervolgens gebouwd. Daarnaast houden wij ons bezig met SEO en met conversie optimalisatie.

Blundstone

Het Australische familiebedrijf Blundstone is al bijna 150 jaar over de hele wereld ongekend populair. Online kunt ook u op uw gemak ons uitgebreide en gevarieerde aanbod Blundstone schoenen bekijken en bestellen. Naast een veelvoud aan unisex schoenen verkopen zij ook speciale damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. 

E-Expansion heeft de twee bestaande websites van Blundstone vervangen door één nieuwe website. Nu de nieuwe website is gelanceerd bieden zij ondersteuning in conversie optimalisatie, SEO en de marketing-/mediastrategie.

Sanisolid

Sanisolid is dé specialist in sanitair met daarbij de focus op kranen en zoals de naam al zegt Solid. Solid surface (‘solide oppervlakte’) is de afgelopen decennia in een razend tempo populair geworden in Nederlandse keukens en badkamers. Het materiaal heeft een aantal zeer bijzondere eigenschappen en voordelen. Veel producten, zoals vrijstaande baden, wasbakken en douchecabines, zijn gemaakt van dit duurzaam oppervlaktemateriaal. Het materiaal is sterk en duurzaam.

E-Expansion heeft de website van Sanisolid gebouwd en houdt zich bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

Ghazoo​

Optimaal gemak met de automatische luierservice die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Voor Ghazoo zijn wij gestart met de ontwikkeling van een nieuwe website. Daarnaast gaan wij Ghazoo ondersteunen met de marketing strategie en de bijbehorende mediainkoop.

BO. SYSTEMS

BO. SYSTEMS voor ultieme beauty essentials. Het creëren van momenten voor jezelf, waarbij je echt even tot jezelf komt, lijkt in het dagelijks leven vergeten te worden. Bij BO. SYSTEMS geloven ze dat een heerlijk beautymoment de perfecte gelegenheid biedt om helemaal sereen te worden en ultiem te relaxen. We hebben het onze persoonlijke missie gemaakt om deze relaxervaring voor iedereen toegankelijk te maken via deze beautyproducten. Vind innerlijk rust tijdens een beautymoment waarbij je jezelf verwent – of laat verwennen – met de producten van BO. SYSTEMS.

E-Expansion heeft het design gemaakt voor de nieuwe website van BO. SYSTEMS en de website gebouwd. Daarnaast bieden wij ondersteuning in conversie optimalisatie en SEO.

Kiber® Watches

Kiber® is opgericht in 2005 door Richard Kies. Zijn fantasie wordt werkelijkheid. Een eigen horloge merk lanceren, dat is de droom van iedere horloge liefhebber! Het Nederlandse horloge merk Kiber® kent inmiddels tienduizenden enthousiaste dragers. Jeroen Adriaans (E-commerce specialist) en Richard Kies hebben de handen in een geslagen om het merk verder uit te bouwen op de online markt.

E-Expansion heeft de website van Kiber® gebouwd en houdt zich bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

‘t Mierles Huukske

Het gezelligste en lekkerste restaurant van Mierlo! Het restaurant ‘t Mierles Huukske is gelegen aan de vesperstraat in Mierlo, vanuit het terras kijkt u heerlijk het dorp in.

Tijdens de corona tijd is online steeds belangrijker geworden voor de horeca met name voor afhaalopties. E-Expansion heeft een nieuw websitedesign gemaakt en de website gebouwd voor het ‘t Mierles Huukske.

e-expansion-logo

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.