Portfolio

Ons portfolio

In het afgelopen jaar hebben wij met een waardevol klantenbestand gebouwd aan ons portfolio, hier zijn we enorm trots op. Dit bestand bestaat uit bestaande bedrijven en nieuwe start-ups waarvoor wij compleet nieuwe geoptimaliseerde websites/webwinkels hebben gebouwd maar ook uit klanten waarvoor wij aan de slag zijn gegaan om meer resultaat te behalen. Wij verstaan hieruit het genereren van meer leads of juist meer aankopen op de website. Voor deze klanten hebben wij verschillende taken mogen verrichten zoals het ontwikkelen en designen van nieuwe websites, het optimaliseren van bestaande websites, ontwikkelen van nieuwe huisstijlen, conversieoptimalisatiemarketingstrategiën, mediastrategiën etc. 

Benieuwd naar onze referenties? Bekijk ons portfolio hier:

E-Expansion - Undiemeister - Website design

Undiemeister®

Undiemeister® is “The Next Step in gentlemen’s underwear”. Revolutionair, ongekend comfortabel en stijlvol. Gemaakt van Mellowood®, van onvergelijkbare topkwaliteit. Kleuren geïnspireerd op de natuur en de meest duurzame optie die er is. Voor Undiemeister®’s Mellowood® bestaat geen alternatief. Jeroen Adriaans (voormalig CEO van Bamigo) heeft met Rik Vegter (Founder van Greendaddy) de stap gezet naar nog duurzamer textiel.

E-Expansion heeft de website van Undiemeister® gebouwd en houdt zich bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

Dryly​

Dryly is de nieuwe moderne variant voor de plaswekker die kinderen helpt om zindelijk te worden. Bedplassen is verleden tijd dankzij deze  fantastische oplossing. Voor deze start-up ontwikkelen wij de nieuwe website en nemen wij de volledige e-commerce uit handen.

E-Expansion - Portfolio - Dryly
E-Expansion - portfolio - Brewmonkey

Brewmonkey

Lijkt het je leuk om zelf thuis bier te brouwen of om dit als cadeau te geven? Brew Monkey helpt jouw met dit geweldige bierbrouwpakket snel en eenvoudig op weg. Bier brouwen is niet alleen voor de grote jongens en hoeft helemaal niet duur te zijn. Zelf bier brouwen is kinderspel met het pakket van Brewmonkey.

E-Expansion heeft het design van de website van Brewmonkey gemaakt en deze vervolgens gebouwd. Daarnaast houden wij ons bezig met SEO en met conversie optimalisatie.

Blundstone

Het Australische familiebedrijf Blundstone is al bijna 150 jaar over de hele wereld ongekend populair. Online kunt ook u op uw gemak ons uitgebreide en gevarieerde aanbod Blundstone schoenen bekijken en bestellen. Naast een veelvoud aan unisex schoenen verkopen zij ook speciale damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. 

E-Expansion heeft de twee bestaande websites van Blundstone vervangen door één nieuwe website. Nu de nieuwe website is gelanceerd bieden zij ondersteuning in conversie optimalisatie, SEO en de marketing-/mediastrategie.

E-Expansion - new customer - Blundstone
E-Expansion - Portfolio - Sanisolid

Sanisolid

Sanisolid is dé specialist in sanitair met daarbij de focus op kranen en zoals de naam al zegt Solid. Solid surface (‘solide oppervlakte’) is de afgelopen decennia in een razend tempo populair geworden in Nederlandse keukens en badkamers. Het materiaal heeft een aantal zeer bijzondere eigenschappen en voordelen. Veel producten, zoals vrijstaande baden, wasbakken en douchecabines, zijn gemaakt van dit duurzaam oppervlaktemateriaal. Het materiaal is sterk en duurzaam.

E-Expansion heeft de website van Sanisolid gebouwd en houdt zich bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

Ghazoo​

Optimaal gemak met de automatische luierservice die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Voor Ghazoo zijn wij gestart met de ontwikkeling van een nieuwe website. Daarnaast gaan wij Ghazoo ondersteunen met de marketing strategie en de bijbehorende mediainkoop.

E-Expansion Portfolio Ghazoo
Portfolio Kiber watches

Kiber® Watches

Kiber® is opgericht in 2005 door Richard Kies. Zijn fantasie wordt werkelijkheid. Een eigen horloge merk lanceren, dat is de droom van iedere horloge liefhebber! Het Nederlandse horloge merk Kiber® kent inmiddels tienduizenden enthousiaste dragers. Jeroen Adriaans (E-commerce specialist) en Richard Kies hebben de handen in een geslagen om het merk verder uit te bouwen op de online markt.

E-Expansion heeft de website van Kiber® gebouwd en houdt zich bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

Aerofilm

Aerofilm is al bijna 40 jaar actief in de luchtkussen transport. De roots van Aerofilm zit hem in de engineering en ze hebben hun bedrijf opgebouwd door nauw samen te werken met zijn/haar klanten.

E-expansion heeft voor Aerofilm de nieuwe website gemaakt en gaat zich nu bezig houden met leadgeneratie, SEO-strategie en SEA.

E-expasion portfolio Aerofilmsystems
E-Expansion - Portfolio - Totalfence

Total Fence

Total Fence is het adres voor levering en onderhoud van hekwerk, poorten en bouwhekken. Als echt Brabants bedrijf zijn zij vooral actief in het zuiden van Nederland. Daar is Total Fence al jaren een vaste waarde voor zowel zakelijke als particuliere relaties..

E-Expansion heeft de website van Total Fence gebouwd.

Beddenkoopjes.nl

Beddenkoopjes.nl is dé online slaapspecialist van Nederland. Beddenkoopjes heeft een speciaal assortiment bestaande uit boxsprings, matrassen, toppers, dekbedden en hoofdkussens. Zij leveren maximale kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor iedereen een bed dat volledig past in zowel het design als het lig-comfort.

E-Expansion heeft voor Beddenkoopjes.nl een huisstijl ontwikkeld, een nieuwe website gebouwd en is gestart met SEO werkzaamheden. Daarnaast gaan zij zich inzetten voor een juiste marketing- & mediastrategie.

Beddenkoopjes - portfolio - new design

Are you ready to boost your business?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie!

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.