Portfolio

Ons portfolio

In het afgelopen jaar hebben wij met een waardevol klantenbestand gebouwd aan ons portfolio, hier zijn we enorm trots op. Dit bestand bestaat uit bestaande bedrijven en nieuwe start-ups waarvoor wij compleet nieuwe geoptimaliseerde websites/webwinkels hebben gebouwd maar ook uit klanten waarvoor wij aan de slag zijn gegaan om meer resultaat te behalen. Wij verstaan hieruit het genereren van meer leads of juist meer aankopen op de website. Voor deze klanten hebben wij verschillende taken mogen verrichten zoals het ontwikkelen en designen van nieuwe websites, het optimaliseren van bestaande websites, ontwikkelen van nieuwe huisstijlen, conversieoptimalisatiemarketingstrategiën, mediastrategiën etc. 

Benieuwd naar onze referenties? Bekijk ons portfolio hier:

Onderwerpen

Aerofilm

Aerofilm is al bijna 40 jaar actief in de luchtkussen transport. De roots van Aerofilm zit hem in de engineering en ze hebben hun bedrijf opgebouwd door nauw samen te werken met zijn/haar klanten.

E-expansion heeft voor Aerofilm de nieuwe website gemaakt en gaat zich nu bezig houden met leadgeneratie, SEO-strategie en SEA.

Total Fence

Total Fence is het adres voor levering en onderhoud van hekwerk, poorten en bouwhekken. Als echt Brabants bedrijf zijn zij vooral actief in het zuiden van Nederland. Daar is Total Fence al jaren een vaste waarde voor zowel zakelijke als particuliere relaties..

E-Expansion heeft de website van Total Fence gebouwd.

Noa Air

Een luchtreiniger op kantoor moet aan andere standaarden voldoen dan een luchtreiniger thuis. Net als bij een koffiezetapparaat. Een professionele luchtreiniger moet krachtig en stil zijn werk doen. Krachtig omdat het vaak om grotere oppervlakken en/of meer personen in een ruimte gaat. Stil omdat je naast een stofzuiger niet kan werken. De professionele luchtreinigers van Noa Air zijn specifiek geschikt voor gebruik op kantoor. Met een maximaal oppervlak van 210m2 zijn ze geschikt om ook grote kantoortuinen schoon en gezond te houden.

E-Expansion heeft de nieuwe website van Noa Air gebouwd en houdt zich bezig SEO.

Beddenkoopjes.nl

Beddenkoopjes.nl is dé online slaapspecialist van Nederland. Beddenkoopjes heeft een speciaal assortiment bestaande uit boxsprings, matrassen, toppers, dekbedden en hoofdkussens. Zij leveren maximale kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor iedereen een bed dat volledig past in zowel het design als het lig-comfort.

E-Expansion heeft voor Beddenkoopjes.nl een huisstijl ontwikkeld, een nieuwe website gebouwd en is gestart met SEO werkzaamheden. Daarnaast gaan zij zich inzetten voor een juiste marketing- & mediastrategie.

Barchettaparts

Barchettaparts is dé grootste Fiat Barchetta onderdelen leverancier wereldwijd. De Fiat Barchetta, spreek uit bar-ket-ta, is een kleine roadster van Fiat op basis van de Punto. Hij werd gebouwd van 1995 tot 2005. Barchetta betekent bootje. Deze term komt uit de geschiedenis van tweezits sportwagens.

E-Expansion heeft de website van Barchettaparts gebouwd .

Zwemschool Mierlo

Zwemschool Mierlo is al meer dan 44 jaar een officieel erkend Opleidingsinstituut voor Nationale Zwemdiploma’s. Als particulier bedrijf is Zwemschool Mierlo dan ook afhankelijk van tevreden klanten en mond-tot-mond reclame. Zwemschool Mierlo staat bekend om en worden heel vaak beoordeeld als een klantvriendelijke en uitstekende zwemschool.

Voor Zwemschool Mierlo ontwikkelden we een nieuw logo met passende huisstijl. Daarnaast hebben we een nieuwe website gebouwd en bieden wij ondersteuning in SEO optimalisatie om de online vindbaarheid te gaan vergroten. 

De haardenshop

Wanneer u opzoek ben naar extra sfeer in huis is een haard de perfecte oplossing hiervoor. Elektrische haarden, gashaarden, bio ethanol haarden voor elke keuze ben je bij de haardenshop aan het juiste adres. De modellen bieden niet alleen goede sfeer, maar kunnen ook warmte afgeven. Bij De Haardenshop bieden wij een grote collectie variërend tussen inbouwhaarden, schouwen of wandhaarden.

E-Expansion heeft de website van De Haardenshop gebouwd en houdt zich bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

We R Asia

Ben je opzoek naar een leverancier in China, Vietnam of India voor de productie van een grote hoeveelheid aan producten? Dan ben je bij We R Asia aan het juiste adres. We R Asia is sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen zij met collega’s in China, Vietnam en India ervoor dat de juiste fabrikant voor jouw product aan het werk gaat.

E-Expansion zorgt voor meer verkeer door SEO optimalisatie en een duidelijke online marketing strategie.

Medellín Secret​

Voor het exclusieve en (h)eerlijke koffiemerk Medellin Secret hebben wij een nieuwe website/shop mogen ontwikkelen. Deze shop is in juni 2019 gelanceerd en is ontwikkeld in Woocommerce. We zijn nu gestart met de SEA en SEO campagnes om het maximale resultaat uit deze webshop te kunnen halen.

Het Gezinsleven

Het Gezinsleven, het leukste online magazine om jou en je gezin onvergetelijke momenten te bezorgen. Boordevol inspiratie om van iedere dag iets bijzonders te maken en alle tips en tricks om zoveel mogelijk van je gezin te kunnen genieten.

E-Expansion heeft voor Het Gezinsleven de huisstijl ontworpen en de website gebouwd.

e-expansion-logo

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.