Portfolio

Ons portfolio

In het afgelopen jaar hebben wij met een waardevol klantenbestand gebouwd aan ons portfolio, hier zijn we enorm trots op. Dit bestand bestaat uit bestaande bedrijven en nieuwe start-ups waarvoor wij compleet nieuwe geoptimaliseerde websites/webwinkels hebben gebouwd maar ook uit klanten waarvoor wij aan de slag zijn gegaan om meer resultaat te behalen. Wij verstaan hieruit het genereren van meer leads of juist meer aankopen op de website. Voor deze klanten hebben wij verschillende taken mogen verrichten zoals het ontwikkelen en designen van nieuwe websites, het optimaliseren van bestaande websites, ontwikkelen van nieuwe huisstijlen, conversieoptimalisatiemarketingstrategiën, mediastrategiën etc. 

Benieuwd naar onze referenties? Bekijk ons portfolio hier:

E-Expansion - Portfolio - Meditationstation

Meditationstation

Meditatiestation geeft mindfulness trainingen en meditatie workshops in Haarlem, Amsterdam en online vanuit de huiskamer. Met meditatiestation op Spotify kan iedereen thuis mediteren.

E-Expansion heeft de volledig vernieuwde website voor Meditationstation ontworpen en daarna gebouwd in WordPress.

Maref​

Maref is een metaalbewerkingsbedrijf die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ze investeren veel in een ontzettend hoogwaardig machinepark en dit wilde ze ook graag uitstralen op de website. Wij hebben daarom voor Maref metaalbewerking een compleet nieuwe website gebouwd. Nu de website is opgeleverd zijn we gestart met de SEA en SEO strategie om het maximale resultaat uit deze webshop te kunnen halen.

Maref Mierlo
E-Expansion - Portfolio - Preventieschermwinkel

Preventieschermwinkel

De behoefte voor een veilige werksituatie is door COVID-19 (nieuwe coronavirus) alleen maar groter geworden, waarbij de veiligheid voor klanten en medewerkers voorop staat. Wij bieden u de mogelijkheid om in deze behoefte van uw klanten en medewerkers te voorzien. Preventieschermen bieden de veiligheid die u zoekt voor uw klanten en medewerkers.

E-Expansion heeft het design ontwikkeld, de fotografie uitgevoerd en de webwinkel van Preventieschermwinkel gebouwd.

Raaijmakers bouw- en timmerbedrijf

Bij Raaijmakers bouw- en timmerbedrijf kan je terecht voor diverse timmerwerken. Denk hierbij aan plinten, architraven, en vensterbanken maar ook meubels, keukens en overkappingen. Ook voor maatwerk bent u bij Rob Raaijmakers aan het juiste adres.

E-Expansion heeft het nieuwe design, het development en de hosting van deze nieuwe website van Raaijmakers bouw- en timmerbedrijf gerealiseerd. Wij zijn dan ook trots op dit mooie eindresultaat.

E-Expansion - new customer - RaaijmakersBT
E-Expansion - Slegers computers

Slegers computers

Slegers computers is een professionele organisatie die je helpt bij al je ICT vraagstukken. Je kunt hier terecht voor randapparatuur, back-up systemen, de aanleg van netwerken, software of voor het beveiligen van uw computer, laptop of netwerk.

E-Expansion heeft voor Slegers computers een nieuwe website gebouwd en de SEO geoptimaliseerd.

XJ-Experience​

XJ-Experience is de specialist in jonge en luxe occasions in de regio Eindhoven. Voor dit autobedrijf hebben wij een nieuwe website ontwikkeld waarbij automatisch de voorraad wordt gesynchroniseerd in de website. Hierdoor wordt er veel tijd bespaard en kunnen ze meer tijd investeren in het opbouwen en onderhouden van klantrelaties.

E-Expansion - Portfolio - XJ-Experience

Brouwers Bedding

Brouwers Bedding is de leverancier van bedden voor hotels, retailers en de medische sector. Voor hotels levert Brouwers Bedding een breed scala aan boxsprings, matrassen, toppers, dekbedden, hoofdkussens en meer. 

E-Expansion heeft voor Brouwers Bedding een nieuwe website gebouwd, verzorgd de hosting, houdt zich bezig met SEO optimalisatie en lead generatie

Brover Bedrijfswageninrichtingen

Brover is met ruim 25 jaar ervaring expert op het gebied van bedrijfswageninrichtingen. Alle oplossingen zijn gericht op duurzaamheid, veiligheid, efficiency, kostenbesparing en ontzorging van klanten.

E-Expansion biedt Brover ondersteuning in leadgeneratie, conversie optimalisatie en SEO.

Brover Bedrijfswageninrichtingen
E-Expansion - Portfolio - BambooLogic

BambooLogic

BambooLogic Europe is een Europese organisatie, gevestigd in Nederland, die zich toelegt op het kweken van bamboe. De organisatie bezit strategisch geselecteerde grondopties in Portugal met als doel hier bamboeplantages te ontwikkelen. Wij hebben de website voor BambooLogic ontwikkeld en werken aan een marketing strategie.

Smederij Verbruggen

Smederij Verbruggen B.V. bestaat reeds 150 jaar (opgericht in 1861) en is gespecialiseerd in het vervaardigen van staalconstructies in de ruimste zin van het woord. Denk hierbij aan staalconstructies voor woningbouw, appartementenbouw, hallenbouw, stallenbouw, trappen, hekken en bordessen.

Wij hebben voor Smederij Verbruggen een compleet nieuwe website gebouwd. Nu de website is opgeleverd zijn we gestart met de SEA en SEO strategie om het maximale resultaat uit deze website te kunnen halen.

E-Expansion - new customer - Smederij Verbruggen

Are you ready to boost your business?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie!

E-Expansion - Logo - met tekst

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.