Portfolio

Ons portfolio

In het afgelopen jaar hebben wij met een waardevol klantenbestand gebouwd aan ons portfolio, hier zijn we enorm trots op. Dit bestand bestaat uit bestaande bedrijven en nieuwe start-ups waarvoor wij compleet nieuwe geoptimaliseerde websites/webwinkels hebben gebouwd maar ook uit klanten waarvoor wij aan de slag zijn gegaan om meer resultaat te behalen. Wij verstaan hieruit het genereren van meer leads of juist meer aankopen op de website. Voor deze klanten hebben wij verschillende taken mogen verrichten zoals het ontwikkelen en designen van nieuwe websites, het optimaliseren van bestaande websites, ontwikkelen van nieuwe huisstijlen, conversieoptimalisatiemarketingstrategiën, mediastrategiën etc. 

Benieuwd naar onze referenties? Bekijk ons portfolio hier:

E-Expansion - Portfolio - Gingermood

Gingermood

Altijd de juiste coach voor jouw coachvraag! Gingermood richt zich op het matchen van bedrijven en particulieren met de coach waarnaar zij op zoek zijn. E-Expansion is gestart met het restylen van de huidige website om deze actiegerichter te maken. Daarnaast houdt E-Expansion zich bezig met de SEA- en de SEO strategie om meer verkeer en dus ook resultaat te genereren.

Autorijschool Martijn Bakker

Wij hebben voor Martijn Bakker van Autorijschool Martijn Bakker een compleet nieuwe website met huisstijl ontwikkeld. Naast het design hebben wij er ook voor gezorgd dat de website helemaal SEO geoptimaliseerd is zodat hij sneller gevonden gaat worden.

Autorijschool - Martijn Bakker - Website
E-Expansion - Portfolio - Kleurenwaaier

Kleurenwaaier

Voor kleurenwaaier.nl heeft E-Expansion een compleet nieuwe huisstijl ontworpen  inclusief het logo. Deze website hebben wij in juni 2019 gelanceerd en is ontwikkeld in Magento2. Nu houden wij ons bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

Anne-Cares​

Voor Anne-Cares heeft e-expansion een nieuwe website gebouwd om de vindbaarheid in de regio te vergroten. Anne-Cares biedt als jonge, snelgroeiende thuiszorgorganisatie verzorging, verpleging en begeleiding. Het welzijn van u of uw naasten en dat van onze medewerker staan bij Anne-Cares centraal. Alleen met persoonlijke aandacht van alle betrokkenen kunnen we met elkaar passende en betaalbare zorg haalbaar maken.

E-Expansion - Anne-Cares
Sqquadd Bamboo Socks - nieuwe website

Sqquadd Bamboo Socks

Alle SQQUADD bamboe sokken zijn gemaakt van 100% bamboe. Met een uitgebreid assortiment in zakelijke sokken, kindersokken en footies bieden zij voor iedereen een comfortabele sok.

Ghazoo​

Optimaal gemak met de automatische luierservice die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Voor Ghazoo zijn wij gestart met de ontwikkeling van een nieuwe website. Daarnaast gaan wij Ghazoo ondersteunen met de marketing strategie en de bijbehorende mediainkoop.

E-Expansion - Portfolio - Ghazoo
E-Expansion - Pieters - nieuwe website

Pieters Cleaning Group

Schoonmaak, onderhoud en specialistische reiniging. Schoonmaakbedrijf Pieters is hiervoor jouw geschikte partner.

E-Expansion heeft voor Pieters een nieuwe website gebouwd, verzorgd de hosting, houdt zich bezig met SEO optimalisatie en lead generatie

Autorijschool Ties van Grootel

Voor autorijschool Ties van Grootel te Eindhoven hebben wij een compleet nieuwe website gebouwd met een mooie, moderne en professionele uitstraling. Daarnaast zijn wij gestart met een SEO campagne.

E-Expansion - Portfolio - Autorijschool Ties van Grootel
E-Expansion - new customer - Houses of Portugal

Houses of Portugal

In een schilderachtig decor van fruit-en olijfbomen, stralend blauwe luchten en ongekende sterrenhemels liggen de drie huizen van Houses of Portugal. Casa Nêspera (4p), Casa Oliveira (6p) en Casa Cidro (4p). De met oog voor detail ingerichte vakantiehuizen, alledrie met eigen zwembad en gelegen op het zuiden, zijn van alle gemakken voorzien en bieden alles voor een vakantie met volop quality time samen met familie of vrienden.

E-Expansion heeft de nieuwe website van Houses of Portugal ontwikkeld waarbij de klant online zijn vakantie kan boeken, reserveren en afrekenen.

Mijn Witte T-shirts

De oprichters/eigenaren van MWTS hebben maar één doel voor ogen en dat is dat jij je thuis voelt in hun T-shirts. Ze waren helemaal klaar met te dure, gekrompen of net niet lekker zittende T-shirts. Zij vinden dat iedereen een T-shirt verdient waar je je in thuis voelt.

E-Expansion heeft het design van de nieuwe website gemaakt, de website ontwikkeld in WooCommerce en de SEO optimalisatie uitgevoerd.

E-Expansion - new customer - MWTS

Are you ready to boost your business?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie!

E-Expansion - Logo - met tekst

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.