Succes van Gardano

E-Expansion bestaat inmiddels alweer ruim een jaar en dan is het leuk om terug te kijken naar behaalde resultaten. Vanaf nu willen wij dan ook regelmatig nieuwe blogs gaan toevoegen waarbij wij successen gaan delen die wij met E-Expansion hebben behaald tot op heden. De eerste die we willen delen is het succes van Gardano.

Wie is gardano?

Gardano is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het buitenleven. Genieten staat hierbij centraal. Gardano is een onderdeel van een familiebedrijf dat jarenlange ervaring heeft in het buiten genieten. Zij bieden lamellendaken, buitenzonwering, poorten, carports, veranda’s en aluminium schuttingen aan. Gardano staat voor stijlvol, duurzaam en een extreem hoge kwaliteit. Alles voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

Voorstel

Jeroen Adriaans is in september afgelopen jaar met de eigenaar van Gardano in gesprek geraakt en was ervan overtuigd dat er veel meer uit de website gehaald kon worden dan wat er tot op dat moment gedaan werd. De insteek van het voorstel was om voor een geringe investering meer traffic naar de website te genereren en uiteindelijk natuurlijk meer te verkopen. Gezien de hoogte van een gemiddelde order hebben we ervoor gekozen om voor nu te werken met leadgeneratie in plaats van met een webshop wat zichtbaar heeft bijgedragen aan het succes van Gardano.

Het succes van Gardano

De nieuwe website van Gardano is door E-Expansion gebouwd in WordPress. We hebben hiervoor gekozen vanwege het gebruiksgemak voor de klant en de eenvoudige mogelijkheid om hier op een later moment een webwinkel aan toe te kunnen voegen. Sinds de lancering eind september tot en met nu hebben wij op een organische manier een bezoekersstijging van ruim 500% weten te realiseren. Naast deze bezoekersstijging zijn ook het aantal leads gestegen met ruim 400%. Gezien dit succes van Gardano binnen een relatief korte tijd verwachten wij hier de komende weken nog veel meer in te kunnen bereiken. Benieuwd naar de website van Gardano? Klik dan snel op de link.

Benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze specialisten!

e-expansion-logo

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.