Vacature junior web developer

Junior webdeveloper

E-Expansion is een jonge online marketing agency dat de afgelopen jaren een serieuze groei heeft gerealiseerd. In een korte tijd hebben we een mooi portfolio aan klanten opgebouwd en eigen concepten opgebouwd. Heb je ooit op tv, radio, krant of online Undiemeister voorbij zien of horen komen? Dan hebben we jou al weten te bereiken.

Voor de toekomst zijn wij op zoek naar een junior web developer die ons komt versterken zodat we samen verder kunnen groeien. Je wordt een belangrijke speler binnen development. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit, het optimaal functioneren en het optimaliseren van de websites en webshops. Je zult helpen bij het bouwen van websites, nieuwe ontwerpfuncties implementeren en ervoor zorgen dat de onderliggende structuur van de website van een klant correct is.

Naast development werk je nauw samen met onze designers en E-commerce experts om het best mogelijke resultaat te behalen voor de klant.

Om succesvol te zijn als junior web developer, beheers je uitstekende vaardigheden op het gebied van web development en werk je gestructureerd én nauwkeurig. Details maken in onze wereld het verschil. Als junior web developer hoef je bij ons niet bang te zijn voor eentonig werk, je werkt dagelijks namelijk aan verschillende projecten. Je houding is flexibel en wanneer het nodig is kun jij schakelen tussen verschillenden projecten.

Benieuwd naar jouw taken als junior web developer?

Wat vragen we van jou?

Wat wij bieden…

Interesse, laat dan hieronder je gegevens achter

e-expansion-logo

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.