Website bouwen Gemert

Nieuwe website vanaf € 999,-

Website bouwen Gemert

Professioneel en perfect online vindbaar!

Ben jij op zoek naar een goede partij die voor jou een nieuwe website kan ontwikkelen / bouwen in Gemert en omgeving? Bij E-Expansion ben je aan het juiste adres voor een nieuwe professionele website of upgrade van je huidige website design.

Een mooi design is belangrijk, maar de vindbaarheid is nog belangrijker

Website bouwen Gemert: bij E-Expansion draait alles om de vindbaarheid van jouw website, wij bekijken dan ook eerst hoe we jouw website het beste gevonden kunnen laten worden voordat wij starten met een mooi design. Uiteindelijk is namelijk het effect van je nieuwe website bijvoorbeeld het genereren van sales of juist leads het allerbelangrijkste.

E-Expansion zorgt voor een boost in je organische (niet betaalbare) zoekresultaten waardoor je beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google en/of Bing. Deze optimalisatie gaat er vervolgens voor zorgen dat je bezoekersaantallen zullen stijgen zonder dat je hier direct advertentiekosten voor moet betalen.

Ready to boost your business?

Neem voor Website bouwen Gemert contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie!

De mooiste websites bouwen

Wij zijn van mening dat aandacht voor detail een belangrijk aspect is bij het bouwen van goede professionele websites. Door de perfecte balans te vinden tussen functionaliteit en design, zal uw website er niet alleen aantrekkelijker uitzien maar ook beter vindbaar en gebruikersvriendelijk zijn. Het design van je website is mede bepalend voor het aantal verkopen of leads dat gerealiseerd wordt. Het is dus erg belangrijk om de psychologische werking van ons brein mee te nemen en medebepalend te maken in het eindresultaat. De kleur, positie of grote van bijvoorbeeld je bestelknoppen hebben invloed op het uiteindelijke succes.

Je heb niks aan een mooie website bouwen waar mensen niks op kunnen vinden en je hebt ook niks aan een website zonder uitstraling. Wij zorgen voor de perfecte balans waarbij het design altijd onderdeel is van het uiteindelijke doel zoals het genereren van leads, verkopen stimuleren of bijvoorbeeld informatie verschaffen.

Wij stoppen niet bij het live zetten van je website. Wanneer je website live is kunnen we hulp bieden bij verschillende AB-testen om het resultaat van jouw website te optimaliseren. Dit is onderdeel van ons conversieoptimalisatie proces, hierbij gaan we allerlei testen in gang zetten om te onderzoeken hoe we klanten sneller tot de gewenste actie kunnen laten komen.

Traject na livegang

Wij stoppen niet bij het live zetten van je website. Wanneer je website live is kunnen we hulp bieden deze verder te optimaliseren door bijvoorbeeld verschillende AB-testen uit te voeren. Hiermee leren we welke optimalisaties het best gewenste effect creëren. Dit is onderdeel van ons conversieoptimalisatie proces om te onderzoeken hoe we klanten sneller tot de gewenste actie kunnen laten komen.

Professionele aanpak voor website Bouwen Gemert

Wij staan voor je klaar om te werken aan het beste eindresultaat. We adviseren en assisteren je met het bepalen van de juiste structuur en de inhoud van je website gecombineerd met het best passende design. Gedurende het hele website design traject en traject na livegang ben je bij E-Expansion zeker van:

  • Persoonlijk advies
  • Een uniek design
  • Professionele uitstraling
  • Een verbetering in de vindbaarheid van je website
  • Support, ook na oplevering
Wij zijn pas gelukkig wanneer de klant dat ook is, wij zullen daarom altijd op zoek blijven naar verbeteringen om nog meer resultaat te kunnen behalen. Ben jij op zoek naar het beste website design en de best presterende website van Gemert en omstreken? neem dan voor website bouwen Gemert contact met ons op.

Responsive design voor website bouwen Gemert

Alle opgeleverde websites die wij bouwen worden responsive gemaakt. Dit wil zeggen dan de designs zich aanpassen aan het formaat van het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Desktop, tablet of mobiel, ieder formaat scherm heeft zijn eigen responsive design. Hoe werkt dit? Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website.

Bij een responsive website is geen ingewikkelde apparaatdetectie of javascript nodig. Er is slechts één website waarvan de broncode onderhouden moet worden. Voor elke resolutie wordt bepaald wat er wordt getoond en hoe. De tekst is altijd goed leesbaar zonder te hoeven zoomen.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier