Waarom is WooCommerce de beste keuze voor mijn e-commerce sites?

Zo even lekker online winkelen bij deze kleding winkel, de kans is groot dat de website gemaakt is met WooCommerce. Meer dan 30% van alle webshops gebruiken deze eCommerce platform. WooCommerce is een groot eCommerce platform wat blijft doorontwikkelen en innoveren, waardoor meer en meer winkels het platform gebruiken.

Deze doorontwikkelingen, Open source mogelijkheden en functies die de concurrenten overtreffen. De talloze themas en de voordelen van WordPress is een weg naar succes. Hier zijn de top redenen waarom WooCommerce the beste keuze is voor jou e-commerce website.

WooCommerce integraties en ondersteuning voor leidende betalings- en verzendleveranciers

Data van betalings- en verzendleveranciers worden vaak vanuit verschillende platformen aan je gegeven. Om dit allemaal handmatig te gaan beheren kost extreem veel tijd. Het is niet alleen tijds intensief, maar tegelijkertijd is de kans op een menselijke fout meer aanwezig. Wanneer het aankomt op producten verkopen en verzenden, blijken fouten buitengewoon kostbaar te zijn. Hier komt een eCommerce platform goed van pas, met de jaren ervaring die ze hebben opgebouwd hebben ze alle integraties en ondersteuningen die jij nodig hebt voor je bedrijf.

Denk aan betalingen met iDeal, Mastercard, Visa, American Express, Maestro, Apple Pay, Klarna, PayPal tot zelfs SEPA incasso’s en Cadeaukaarten. Deze kunnen verzorgt worden door een intergratie met het Nederlandse bedrijf Mollie. Maar denk ook aan verzendleveranciers als PostNL, DHL en UPS die integraties hebben met platform om het verkopen en verzenden van producten online gemakkelijker te maken.

Je webshop altijd Up and Running

Een website die even niet bereikbaar is de gemakkelijkste manier om potentiële klanten te verliezen. Klanten die naar jou webshop komen en erachter komen dat hij niet bereikbaar is zullen niet even wachten en hopen dat hij straks weer bereikbaar is, nee zij zullen naar de volgende webshop gaan om daar hun producten te kopen. Als ze toch besluiten om terug te komen en het opnieuw proberen, zal een meerderheid van de klanten de beveiliging en veiligheid van hun informatie bij uw bedrijf in twijfel trekken. Terwijl jij, E-expansion en WooCommerce weten dat veiligheid van de website en of de website online staat niet aan elkaar verbonden zijn, maar voor klanten is dat lastig om uit te leggen.

Bij E-expansion weten we dat het onderhouden van een website belangrijk is, daarom zijn onze hosting pakketen uitgerust met de benodigde onderhoud maatregelen. En mocht onverhoopt toch je website offline gaan, kunt u erop vertrouwen dat experts het weer op snelheid brengen.

Verkoop elke type product

WooCommerce is ook uniek in de zin dat het gemakkelijk verschillende soorten producten kan verkopen. Kleding winkels en voorraad winkels die een groot aantal SKUs hebben zijn verliefd met de gedetailleerde configuratie opties die WooCommerce voorziet. Elke grootte of kleur van je product heeft een andere SKU, wat je je klanten laat zien onder een product. Zo kan je klant gemakkelijk een maat en kleur kiezen voordat ze gaan betalen en geniet jij van de eenvoudige stroom naar jou order management systeem. Om eerlijk te zijn kunnen andere eCommerce platforms dit ook, maar het fijne aan WooCommerce zijn de maatwerk opties en de intelligente configuraties die developers kunnen maken op de achterkant van jou systeem.

WooCommerce is vooral voor ondernemers met digitale producten of abonnementen erg aantrekkelijk. Hun open source platform opent veel mogelijkheden om het naar jou wensen aan te passen. Je zit niet vast aan een aantal opties. Zelf het tegenovergestelde, doordat de mogelijkheden er zijn heb je het gevoel dat het speciaal voor jou gebouwd is.

Het WordPress geoptimaliseerde platform biedt extreem veel flexibiliteit, veiligheid en integraties die de keuze niet lastig maken voor online verkopers . Maak gebruik van het platform in uw voordeel en laat een website bouwen door E-expansion.

Are you ready to boost your business?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie!

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.