Home » Channable

Channable

E-Expansion is partner van Channable, maar wat is Channable nu precies en wat kan een Channable productfeed voor jouw onderneming betekenen? 

Channable is met haar Channable productfeed gericht op webwinkels en helpt je met het creëeren van productfeeds om je producten te koppelen met externe affiliates of marktplaatsen. Om optimale resultaten te kunnen behalen is het belangrijk dat je unieke feeds aanlevert per partner zoals bijvoorbeeld bol.com, marktplaats of Google shopping. Het is een feedmanagementsysteem. Hiermee kan je zelf per partner bepalen welke productgegevens je wilt delen. Zo zorg je ervoor dat iedere afzonderlijke campagne het hoogst mogelijke resultaat kan bereiken tegen minimale kosten.

Gemakkelijk Channable productfeed aanmaken en optimaliseren

Of je nu een feed wilt opzetten voor Google Shopping, Facebook, Marktplaats, bol.com of affiliate websites, met behulp van Channable is dit vele malen gemakkelijker en sneller. Dankzij één uitgebreide master productfeed kan je vanuit het platform op maat gemaakte feeds voor iedere partner genereren. Voor iedere partner kan naar wens de feed worden aangepast. De productfeed kan verrijkt worden met extra informatie en met verschillende regels en filters ingesteld worden. Bijvoorbeeld op basis van de voorraad, prijs en de resultaten per product, merk of categorie. Zijn er producten uit voorraad? Geen probleem, producten in de productfeed kunnen door het instellen van regels automatisch door Channable gepauzeerd worden zodat je niet gaat adverteren op deze producten terwijl deze niet op voorraad zijn.

GOOGLE ANALYTICS en Channable

Het is mogelijk om Google Analytics te koppelen met Channable. Hierdoor kunnen we de statistieken van de verschillende producten goed managen. Deze op maat-aanpak zorgt voor maximaal resultaat per campagne en nog veel belangrijker, voor een optimale inzet van je budget. Hierdoor is het stukken gemakkelijker om je kosten te bewaken.

Interessant voor mijn bedrijf?

Wanneer je online gaat adverteren of je producten wilt aanbieden via externe bedrijven als bijvoorbeeld bol.com is het al snel interessant om gebruik te maken van deze Channable productfeed tool. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier