Over ons

Om meer te weten te komen over E-Expansion gaan we even terug in de tijd. E-Expansion is medio 2018 opgericht door Jeroen Adriaans. Jeroen heeft zich in zijn carrière al meerdere malen bewezen succesvol te zijn in E-commerce en heeft daarbij een mooi trackrecord opgebouwd. Een mooi voorbeeld van een recent succes is het hoogwaardige heren onderkleding merk Undiemeister®. Dit merk zie je zowel online, als offline veel in de media voorbij komen. Undiemeister is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een internationaal merk welke wordt verkocht in meer dan 70 landen.

In het verleden is Jeroen meermaals geconfronteerd met hindernissen op E-commerce gebied die succes op dat moment tegenhielden. Opvallend was dat Jeroen in die jaren geen enkele partij tegen is gekomen die ondernemers volledig kan ondersteunen in het online ondernemen. Er zijn ontzettend veel bedrijven die éen of enkele aspecten van het complete landschap beheersen maar een totaal aanbieder is tot op heden nog niet gevonden. Daarnaast zijn er veel bedrijven die dezelfde services aanbieden en het is voor een leek erg lastig om de juiste selectie te maken. Dit heeft hem aan het denken gezet en dat heeft geleid tot de oprichting van E-Expansion. Meer informatie over E-Expansion lees je hieronder.

Jeroen Adriaans E-expansion

Over E-Expansion

e-expansion-icon-blauw
Om meer duidelijkheid te geven over E-Expansion ontleden we eerst de naam. De naam E-Expansion is ontstaan door een combinatie van de woorden “E-commerce” en “Expansie”. Om online succesvol te worden zijn de online verkopen (E-commerce) of juist het genereren van leads het belangrijkst, er moet tenslotte omzet gegenereerd worden. Vervolgens is het zaak om deze omzet op een verantwoorde manier te investeren en hiervoor de juiste marketingmiddelen aan te spreken. Hoe meer omzet er wordt gerealiseerd hoe groter de marketingmogelijkheden zijn en hoe sneller je bedrijf kan groeien. E-Expansion kan jouw bedrijf helpen met het realiseren van een hogere omzet om vervolgens bijdragen te leveren aan het opzetten van de juiste marketingstrategieën. 
E-Expansion is een jong en dynamisch bureau van ervaren consultants op het gebied van E-commerce. Ons team begrijpt businessmodellen, heeft kennis van E-commerce en beheerst de nieuwste webdesign technieken. Data zijn voor ons de belangrijkste vorm van informatie. Hier filteren wij E-commerce data van operationele data. E-commerce data zetten wij om in commerciële kansen om de onderneming een positieve boost te geven en met de operationele data kunnen we integreren in bestaande (logistieke) IT-systemen en processen. Innovatie zit in het DNA van het team. In ons Innovationlab stimuleren wij het team om nieuwe ideeën te creëren. Een selectie van de beste ideeën wordt door E-Expansion doorontwikkeld en in de markt getest. 
 
Het team van E-Expansion is samengesteld om 1 doel te realiseren. Ondernemingen op E-commerce gebied, de totale ondersteuning bieden wanneer zij zelf niet of onvolledig over de benodigde kennis beschikken om hun onderneming naar een volgend level te tillen. 
E-commerce - E-Expansion

Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van ondernemen en E-commerce zorgen ervoor dat wij weten waar een onderneming zich op dit moment in het E-commerce landschap bevindt en welke vervolgstappen benodigd zijn om de conversie en de traffic te verhogen. Iedere levensfase van een onderneming vraagt om een eigen aanpak bestaande uit één of meer van onze diensten. Lees hier meer over E-Expansion diensten om te zien hoe we klanten kunnen helpen. 

Wil je meer weten over E-Expansion of ben je benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op!
e-expansion-logo

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.