Home » Over E-Expansion

Wij boosten jouw business

E-Expansion helpt jouw merk of onderneming met online zichtbaarheid en zorgt dat je wordt gevonden door de juiste doelgroep. Wij zijn gespecialiseerd in e-commerce, in de breedste zin van het woord. Met ons team van specialisten bestaande uit developers, designers en marketingexperts werken we aan uiteenlopende e-commerce projecten. Met meetbare resultaten, zonder poespas.

Persoonlijk contact en meetbare resultaten zijn bij ons vanzelfsprekend.

Vanuit Mierlo en Eindhoven werken wij dagelijks aan online groei voor diverse merken en organisaties. Dit doen we met passie en plezier.

We zorgen voor duidelijke communicatie en schakelen op het moment dat het nodig is. We gaan tot het uiterste om de beste oplossing en gebruikerservaring te creëren om succesvolle resultaten te behalen. Of het nu draait om SEO, SEA, een maatwerk website, conversie optimalisatie, integraties of een nieuwe branding. E-Expansion is ambitieus en er wordt dagelijks keihard gewerkt in een informele sfeer. Plezier in het werk is bij ons minstens zo belangrijk.

We werken met verschillende nationale en internationale klanten aan succesvolle e-commerce projecten. Denk aan; Undiemeister, Dryly, Florrèl of het lekkerste worstenbroodje uit de regio: Houben Worstenbrood. We bundelen onze kennis en expertise met die van onze klanten. Wat dat oplevert? Bekijk het in een greep uit onze cases waar we trots op zijn.

Hebben we je kunnen overtuigen? Heb je een prangende vraag? Bel of mail ons of loop spontaan binnen voor een kop koffie!

e expansion team compleet 2
e expansion at work studio pieter 1
jeroen collin
bedrijfspand

Benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen?

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier