Home » Website development » Website laten maken

Website laten maken

Een nieuwe website laten maken, kan voor een hoop stress zorgen. Waar moet je allemaal goed op letten als je een nieuwe website maakt? De website moet een solide technische basis hebben, maar daarnaast moet ook het website design en de bezoekerservaring erg goed zijn.

Bij E-Expansion hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van websites maken, en daarom zijn wij er zeker van dat we jou verder kunnen helpen!

Content management systeem

Een van de belangrijkste keuzes, als je een website laten maken wilt is de keuze voor welk CMS (content management systeem) je wilt gebruiken. Dank zij een CMS hoef je niet meer pagina voor pagina te coderen, maar kun je via een gebruiksvriendelijke editor pagina’s en producten toevoegen of wijzigen. 

Er zijn verschillende CMS’en, waaruit je kunt kiezen. Wij bij E-Expansion hebben ons gespecialiseerd in de meest populaire en veelzijdige CMS’en. Zo kun je een unieke website laten maken, die helemaal op wens gemaakt kan worden.

Welk CMS voor jouw website het beste is, komen we graag achter bij een verkennend gesprek. We maken namelijk graag kennis onder het genot van een heerlijke kop koffie. Tijdens deze kennismaking bespreken we wat jouw wensen zijn en hoe wij deze passend kunnen maken in een website of webshop voor jouw bedrijf.

Als iemand ons een website laat maken, zal dit het vaakst een WordPress website zijn. WordPress is vandaag de dag het meest populaire CMS, en dit platform biedt je vele voordelen. Zo is WordPress heel eenvoudig op te schalen, is het geoptimaliseerd voor zoekmachines en biedt WordPress goede beveiligingsopties.

Ook kun je jouw WordPress website enorm personaliseren, dankzij de vele plugins die beschikbaar zijn voor dit platform. Wij bij E-Expansion weten precies welk WordPress maatwerk geschikt is voor jouw wensen. Een website laten vraag je ons niet; we maken er écht jouw website van.

Ook als je een webshop laat maken is WordPress een goede optie. Een van de meest bekende plugins van WordPress is WooCommerce. Met WooCommerce kun je eenvoudig producten en diensten verhuren of verkopen. Dankzij de vele plugins, kun je ook binnen enkele minuten verschillende acties live zetten op jouw website. Denk bijvoorbeeld aan giftcards, kortingscodes en tijdelijke kortingsacties op specifieke producten.

Een Shopify website is ook een populair CMS. Een Shopify website is vrijwel altijd gekoppeld aan een Shopify webshop. Als je een webshop wilt laten maken, dan kan een Shopify website laten maken een goede optie zijn. 

Shopify is erg makkelijk in gebruik, waardoor je geen moeite zult hebben om jouw Shopify webshop zelf te beheren, ook als beginnende ondernemer.

Op Shopify vind je alles in één platform terug en je kunt eenvoudig acties bieden aan jouw klanten, dankzij de built-in marketing features. Zo kun je in minuten, kortingscodes, herstel van winkelmanden en een blog klaarzetten op jouw Shopify website.

Magento 2 is de perfecte website voor grote e-commerce organisaties. We zien dat Magento 2 de ambities van alle klanten waar kan maken.

Magento 2 is een veelzijdig en flexibel platform, dat écht met jouw onderneming meegroeit. Het systeem is eenvoudig uit te breiden en dankzij de duizenden extensies die beschikbaar zijn voor Magento 2 kun je een website laten maken die precies naar jouw wensen is.

Hosting

E-Expansion biedt naast Shopify webshop development & design ook de optie webhosting aan. Wil jij verzekerd zijn van de snelste website met de beste service?

Benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen?

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier