Contact

Wil jij onbezorgd groeien met je onderneming? Ben jij op zoek naar de juiste ervaren en betrouwbare partner die je kan helpen om je omzet te verdubbelen of misschien zelfs nog wel harder te laten groeien? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, onder het genot van een heerlijke kop koffie bekijken we waarbij we jouw onderneming kunnen ondersteunen. Ons kantoor is gevestigd te Mierlo nabij Eindhoven, wanneer mogen wij je verwelkomen in ons kantoor?

Adresgegevens

e-expansion-contact-icon

E-Expansion Mierlo
Ambachtweg 2
5731 AG, Mierlo

KVK: 76560570
BTW: NL860674824B01

e-expansion-contact-icon

E-Expansion Eindhoven
Achtseweg Zuid 153B
5651 GW, Eindhoven

KVK: 76560570
BTW: NL860674824B01

Contact

e-expansion-contact-openingstijden

ma-vr 8:30 – 17:00 uur

Contactformulier

Onbezorgd groeien

E-Expansion is het E-commerce bureau die helpt om jou groeidoelstellingen te realiseren. Door de kennis en ervaring van ons team zijn wij in staat het maximale uit jouw bedrijf te halen en helpen wij jou om onbezorgd te kunnen groeien. We bieden hiervoor diverse diensten aan:

Ben jij of is jouw onderneming klaar om te groeien of heb je juist hulp nodig bij alle voorbereidingen om je klaar te stomen om een groeispurt aan te kunnen? Dan ben je bij E-Expansion aan het juiste adres. Wij bieden een A tot Z ondersteuning en starten vanaf het nulpunt. Dat wil zeggen dat we beginnen met een volledige analyse van je website zodat we zeker weten dat alles naar behoren werkt.

Het zou zonde zijn als we tegen verassingen aanlopen omdat in de basis niet alles goed werkt, dit kan omzet kosten want je krijgt namelijk maar één keer de kans om bij je klant een eerste indruk achter te laten. Ben je op zoek naar een echte samenwerkingspartner die samen met jou altijd op zoek is en blijft naar nieuwe kansen en mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op om jouw ambities te bespreken en om te kijken waarbij wij jou van dienst kunnen zijn!

e-expansion-logo

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.