Diensten

Onze diensten en services

Wij bieden een breed scala aan professionele diensten, zodat we jouw onderneming van A tot Z kunnen ondersteunen. Wij zetten alles op alles om je bedrijf een flinke boost te geven en zo online succesvoller te worden.
e expansion website analyse

1. Website analyse

In de website analyse gaan we dieper in op het design van de website, de opbouw van de website, de usability en de vindbaarheid. We bekijken de website als een zeer kritische klant en controleren alle zichtbare en onzichtbare onderdelen en functionaliteiten. We bepalen gezamenlijk de doelen van je website of webwinkel, bekijken in hoeverre je huidige situatie hieraan voldoet en hoe we dit kunnen optimaliseren.

2. Website design

Het design van de website of webshop is mede bepalend voor het aantal verkopen of leads dat gerealiseerd wordt. Het is dus erg belangrijk om de psychologische werking van ons brein mee te nemen en medebepalend te maken in het eindresultaat. De kleur, positie of grootte van bijvoorbeeld je bestelknoppen hebben invloed op het uiteindelijke succes.

Door de perfecte balans te vinden tussen functionaliteit en design, zal de website er niet alleen aantrekkelijker uitzien, beter vindbaar zijn en gebruikersvriendelijker zijn maar ook beter converteerbaar.

e expansion website design
e expansion website development

3. Website development

Een website of webshop bouwen? Dan heb je een goede basis nodig. Deze basis leg je door middel van goede code. Onze developers weten precies hoe ze deze moeten opbouwen waardoor we in staat zijn om maatwerkoplossingen aan te bieden voor een betaalbare prijs.

Wij ontwikkelen de meeste webshops in WordPress/Woocommerce maar er zijn ook mogelijkheden binnen bijvoorbeeld Magento, Shopify of andere systemen.

4. Conversie optimalisatie

De definitie van conversie optimalisatie, ook wel ‘conversie marketing’ genoemd is het optimaliseren van je online conversies.  Een conversie is een gewenste actie die bezoekers op jouw website of webshop doen. 

Al deze conversies (doelen) kunnen we meetbaar maken in Google Analytics. Wil jij het maximale uit jouw website halen?

e expansion conversie optimalisatie
e expansion SEO 1

05. SEO (zoekmachine optimalisatie)

Zoekmachine marketing is de term voor zoekmachine optimaliseren én zoekmachine adverteren. Het verschil tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren leggen we je graag verder uit op deze pagina.

6. Marketingstrategie

Een marketingstrategie helpt je bij een succesvolle branding. Het doel is om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de naamsbekendheid te vergroten. In veel gevallen wordt er geïmproviseerd en ontbreekt er een goed marketingplan met een tactvolle strategie.

Een marketingstrategie is een juiste fit tussen markt en organisatie om vervolgens de doelgroep te benaderen met passende marketinginstrumenten. We helpen je bij het benoemen van de verschillende onderdelen waardoor we een passend plan creëren voor jouw onderneming

e expansion marketing
e expansion media strategie

7. Media strategie

Als opvolging van de marketingstrategie van je onderneming gaan we kijken naar een bijpassende mediastrategie. Hoe kunnen we jouw beschreven doelgroep het beste benaderen en via welke kanalen?

Met behulp van onze kennis en ervaring en ons grote netwerk kunnen wij je hierin adviseren en indien gewenst ook volledig in ontzorgen. Wij weten precies hoe we de beste deals voor jouw onderneming kunnen sluiten.

8. Hosting & Onderhoud

We bieden diverse onderhoudscontracten aan in combinatie met webhosting voor jouw website/webwinkel. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Klik op de onderstaande knop om deze te bekijken.

e expansion hosting onderhoud

Vragen of onze diensten en/of services?

Heb je vragen over één van onze diensten of mis je bepaalde diensten waar juist jij naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op, we bekijken graag samen met jou of we je van dienst kunnen zijn.
e-expansion-logo

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.