Home » Partners

Partners

Partners

Wij richten ons op alle facetten van het maken en beheren van een websites en webshops. Dat wil echter niet zeggen dat we alles zelf maken. 

Om je extra diensten aan te kunnen bieden werken we met ervaren partners, zodat we jou te allen tijde optimaal kunnen ondersteunen. Wij geloven in de kracht van specialisten. Daarom werken we met deze partijen samen; om de beste resultaten te behalen. Hieronder vind je een greep van onze partners.

Leadinfo Certified Partner

Met Leadinfo heb jij meer inzicht in je zakelijke website bezoekers. Leadinfo is dé leadgeneratie software die bedrijven herkent die jouw website bezoeken. Leadinfo geeft deze weer via een overzichtelijk dashboard zodat je “hot leads” direct inzichtelijk zijn.

Mollie Payments partner

E-Expansion werkt ook samen met Mollie Payments. Met Mollie kunnen klanten eenvoudig online een transactie afronden via tientallen betaalmethodes en met een beveiligde verbinding. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we nodigen je graag uit voor een lekkere kop koffie om de mogelijkheden en de besparing voor jouw bedrijf te bekijken.

Trustpilot partner

Trustpilot is ‘s werelds krachtigste beoordelingsplatform en helpt jouw bedrijf om klantbeoordelingen te verzamelen en gemakkelijk te beheren. Trustpilot is een verzamelplaats waar mensen beoordelingen van bedrijven delen en bekijken. Elk bedrijf krijgt de tools om feedback van klanten om te zetten in meer resultaten.

Channable partner

Heb je een webwinkel en wil je een productfeed naar Google Shopping, vergelijkingssites of marketplaces? Dan moet je voor iedere website een op maat gemaakte feed aan leveren. Channable is een feedmanagementsysteem waarmee je deze feeds eenvoudig kunt bijhouden. Zo bepaal je welke producten naar welke kanalen worden gestuurd en welke informatie je precies wilt weergeven!

Shopify partner

Shopify is een toonaangevend e-commerce platform dat wereldwijd door miljoenen bedrijven wordt gebruikt om hun online winkels te beheren en te laten groeien. Wij van E-Expansion zijn trots Shopify-partner, en we helpen ondernemers hun e-commerce via Shopify in te richten. Wij ontzorgen design en ontwikkeling tot integraties en marketingstrategieën, allemaal afgestemd op uw unieke bedrijfsbehoeften.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier