Home » Website development » Hosting & onderhoud

Hosting en onderhoud

Wij weten dat er veel zaken komen kijken bij hosting en onderhoud van een website. Dit betekent dat het veel tijd kan kosten, zeker als dit niet je core business is. Als ondernemer is het belangrijk dat je bezig bent met datgene waar je echt goed in bent.

Laat E-Expansion de zorgen uit handen nemen, die komen kijken bij webhosting en onderhoud. Zo kan jij je storten op waar jij goed in bent; ondernemen!

Elke website of webshop heeft andere behoeftes. Om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan de behoeftes van jouw website of webshop hebben we vier verschillende onderhoudspakketten samengesteld. Zo kan jij eenvoudig kiezen uit de support die jij nodig hebt.

Deze pakketten bestaan naast hosting ook uit een hoop andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van je domeinen, onderhoud, beveiliging en updates.

Met behulp van deze onderhoudspakketten kunnen wij al jouw zorgen op het gebied van webhosting en onderhoud wegnemen. Zo ben je zeker van een goede, veilige en snelle website!

Domeinnamen

Een goed vindbare naam is erg belangrijk voor de vindbaarheid van een website. Daarom beginnen we met het bepalen van de perfecte domeinnaam voor jouw website. We kunnen deze voor jou aankopen, maar we kunnen ook het beheer van jouw huidige domein overnemen. 

SEO

Hierna nemen wij een kijkje naar de SEO van de website. In het kort, betekent SEO hoe hoog je staat op Google, voor bepaalde zoektermen die interessant zijn voor jouw website of webshop. Wij bieden ondersteuning in het ontwikkelen van goede content en zorgen dat je SEO perfect in orde is.

Hosting

E-Expansion biedt ook mogelijkheden aan voor het hosten van jouw website. Hierbij maken wij gebruik van CDN ondersteuning wat een enorme impact heeft op de laadsnelheid van je website.

Ondersteuning

Een website moet continu in ontwikkeling zijn om aan alle nieuwe technieken te voldoen. Mocht er iets onduidelijk zijn of heb je ergens hulp bij nodig, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Onze hosting en onderhoud pakketten

Small

Kleine websites
Incl. hosting
250,-
per jaar

Medium

Middelgrote websites
Incl. hosting
500,-
per jaar
Meest gekozen

Large

Grote websites
Incl. hosting
750,-
per jaar

Extra Large

(Voor grote webwinkels)
Incl. hosting
1750,-
per jaar

Benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen?

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier