Home » Online marketing » Linkbuilding

Linkbuilding

Er zijn binnen Google honderden factoren die van invloed zijn op de zichtbaarheid van jouw webshop/website. 

 

Linkbuilding is één van de meest bekendste en meest besproken onderdelen van deze factoren die de SEO van jouw website een boost kunnen geven. Vroeger was het enkel de hoeveelheid links en domeinen die naar jouw site verwezen maar dat ligt tegenwoordig toch wel wat anders.

Het gaat niet alleen meer over de kwantiteit van de links maar vooral over de kwaliteit van de backlinks. Naast het feit dat Google heeft bevestigd dat backlinks één van de drie belangrijkste factoren zijn, is dat voor ons de reden geweest om ons ook hier verder in te specialiseren.

Ben jij benieuwd wat wij voor E-Expansion hierin kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wat is Linkbuilding precies?

In principe komt linkbuilding neer op het actief verkrijgen van backlinks van andere websites naar jouw eigen website of webshop. Het doel van linkbuilding is om een hogere waardering binnen zoekmachines zoals Google te genereren en daarmee hogere organische posities te behalen op bepaalde zoekwoorden. Wij meten de domeinwaarde van jouw website vaak met tools zoals MozBar.

Als hulpmiddel gebruikt Google relevante backlinks om de relevantie en autoriteit van jouw website te bepalen. Er is in de afgelopen jaren wel veel verandert wat betreft de manier waarop backlinks worden beoordeeld door Google. De kwaliteit en relevantie van de links is steeds belangrijker geworden. Een “natuurlijk” linkprofiel heeft een gezonde verdeling in ankerteksten en tussen het aantal backlinks en het aantal domeinen waar deze backlinks vandaan komen.

Linkbuilding is steeds belangrijker geworden

Een zoekmachine hecht grote waarde aan het aantal relevante inkomende links naar jouw website, hoe meer websites naar jouw linken hoe belangrijker jouw betreffende pagina wordt. Waarom zouden andere mensen namelijk over jouw praten of jouw product of dienst vermelden? Uiteindelijk moeten de links wel relevant zijn, als jij een website hebt met voedingsproducten is een backlink van een schoenmaker natuurlijk minder interessant dan die van een voedingsdeskundige.

Wij helpen jou om jouw websitepagina’s te optimaliseren. De combinatie van goede pagina’s, goede content en juiste backlinks zullen er voor zorgen dat jij beter vindbaar bent op de gekozen zoekwoorden.

Wij bieden verschillende pakketten aan MET garantie!

Door onze kennis op het gebied van Linkbuidling durven wij het aan om jou een bepaalde garantie te geven op de te behalen Domein Autoriteit. Wij hebben daarin verschillende pakketten welke wij aanbieden waarbij wij een minimale DA garanderen binnen een bepaalde periode. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Vrijblijvend linkbuilding informatie opvragen

Benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen?

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier