Home » Diensten » WordPress website

WordPress website

WordPress is met stipt het populairste CMS (Content Management System) als het gaat om blogsites en gebruikelijke websites. Google is groot voorstander van WordPress websites.

 

Als je je WordPress website correct optimaliseert, beloont Google je met een hogere ranking op SERP’s. Dit betekent meer websitezichtbaarheid en meer websiteverkeer.

 

E-Expansion maakt je WordPress site op maat op hand van jouw wensen en eisen.

Waarom Google fan is van WordPress-websites

 1. “Content is king”


  Zoals eerder besproken in onze blogposts, is WordPress oorspronkelijk ontworpen als een blogplatform. Dit is een belangrijke reden waarom WordPress-websites doorgaans goed geïndexeerd worden bij Google.

  Met WordPress kunnen bedrijven eenvoudig nieuwe, regelmatige content delen en publiceren. Door de eenvoud waarmee nieuwe content gedeeld kan worden, kunnen WordPress-websites regelmatig worden bijgewerkt met nieuwe posts. Google’s algoritme benadrukt het belang van nieuwe content, zodat bezoekers altijd de meest actuele informatie ontvangen.

 1. WordPress is SEO-vriendelijk

  Er zijn talloze plug-ins beschikbaar op WordPress die kunnen helpen bij het optimaliseren van uw site voor zoekmachines (waaronder Google).

  Yoast SEO is een van de meest gebruikte plug-ins voor contentoptimalisatie. Met Yoast op uw WordPress-website kun je:

 • Je content correct structureren
 • Trefwoorden toevoegen aan elke stuk content, zodat uw doelgroep u kan vinden
 • Een metabeschrijving, slug en titel toevoegen met uw focuszoekwoord(en). Hoe beter je content geoptimaliseerd is, hoe gunstiger Google het zal beoordelen bij het crawlen van uw site om te bepalen waar u moet scoren op de SERP’s, de zoekresultatenpagina’s van zoekmachines.
 1. Mobiele responsiviteit

  Google genereert 96% van het mobiele verkeer, dus het is voor Google belangrijk dat websites een responsief ontwerp hebben. Websites zouden ideaal gezien moeten reageren op verschillende schermformaten zonder dat dit ten koste gaat van de gebruikerservaring. WordPress richt zich op de mobiele gebruiker; hun websites kunnen op elk apparaat worden bekeken, ongeacht het schermformaat.

Onze werkwijze

We maken graag kennis onder het genot van een heerlijke kop koffie. Tijdens deze kennismaking  bespreken we wat de wensen zijn en hoe we deze passend maken in concrete doelstellingen. Wat is jullie visie? Waar hechten jullie waarde aan en wat vinden jullie mooi etc. In deze fase proberen wij zoveel mogelijk informatie te vergaren zodat we een zo passend mogelijk voorstel kunnen doen.

Wij gaan van start met de verkregen informatie. Allereerst zetten we de structuur (user experience) neer. Dit doen we door het maken van wireframes, de bouwtekeningen van een website. Als alle wireframes gemaakt zijn, nemen we de user interface onder handen, het visuele ontwerp.

Het ontwikkelen vindt gestructureerd en stapsgewijs plaats. Op deze manier weet je precies wat er speelt en voorkomen we verrassingen later in het proces.

We optimaliseren de wireframes en ontwerpen totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedback, we gaan pas door naar de volgende stap als jij volledig tevreden bent!

Als de ontwerpfase is afgerond en goedgekeurd vervolgen we het proces naar de bouwfase.

Ook hier betrekken we je in het proces. De voortgang is regelmatig te bekijken in onze testomgeving welke te bereiken is via een aparte link en log in. Alle afgeronde facetten worden gedeeld en eventuele feedback wordt doorgevoerd. 

Na het bouwen van de website worden alle functionaliteiten uitvoerig getest. We dragen er zorg voor dat alles perfect draait aan zowel de achterkant, de voorkant, op elk device en in de verschillende webbrowsers.

Op alle denkbare manieren dient de site het gewenste resultaat te leveren.  

Als de website gereed is voor oplevering begeleiden we je met een introductie door alle functionaliteiten. Hierdoor zorgen we ervoor dat je direct goed uit de startblokken schiet. Uiteraard wordt ook alles klaargezet qua hosting, e-mails en andere randzaken.

Hosting

E-Expansion biedt naast website development & design ook de optie webhosting aan. Wil jij verzekerd zijn van de snelste website met de beste service?

Benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen?

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier