Home » Webshop development » Shopify webshop

Shopify webshop

Een Shopify webshop is een webshop die met je mee groeit. Shopify is constant aan het ontwikkelen en hun CMS is het meest gebruiksvriendelijk van alle platformen. Vrijwel iedereen kan overweg met een Shopify webshop!

Onze werkwijze

Als je een webshop of website wilt laten maken, is de keuze voor het juiste platform van groot belang. Dit is dan ook een van de eerste dingen, waar wij aan denken bij een oriënterend gesprek. Het juiste platform groeit met je mee, sluit aan op jouw behoeftes en is voor jou als ondernemer ook makkelijk in gebruik.

Al voor we beginnen met de eerste stappen van het bouwen van een webshop of website, is de keuze van het juiste platform gemaakt. De juiste technologische infrastructuur, zorgt ervoor dat bezoekers van jouw website ook jouw klanten worden.

Kies vanaf het begin voor het juiste e-commerceplatform. Zo profiteer je direct van de beste functies en mogelijkheden voor jouw website en weet je zeker dat je in de toekomst geen lastige overstap meer hoeft te maken.

Waarom Shopify?

In onze mening zijn de integratiemogelijkheden van een Shopify webshop de hoofdreden om voor dit platform te kiezen. Met een Shopify webshop kun je jouw site eenvoudig integreren met alle tools die je nodig hebt.

Zo kun je jouw Shopify webshop eenvoudig verbinden aan tools van social media of reviewsoftwares. Dit kan allemaal dankzij de duizenden apps, die voor Shopify webshops beschikbaar zijn via de Shopify App Store. Ook koppel je jouw Shopify webshop eenvoudig aan tools van Google, zoals Google Ads en Google Merchant Center.

Hiernaast kun je met Shopify een externe betalingsprovider weghalen uit het proces van jouw Shopify webshop. Dit kan vervolgens weer direct gekoppeld worden aan verschillende boekhoudsoftwares. Zo kun je alle gegevens van jouw bedrijf eenvoudig en overzichtelijk terugvinden in jouw Shopify webshop. 

We maken graag kennis onder het genot van een heerlijke kop koffie. Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw wensen en hoe we deze gaan transformeren naar doelstellingen.

Een van de dingen waar wij dan naar kijken, is welk platform geschikt zou zijn voor jouw website of webshop. Wellicht dat een WooCommerce webshop bijvoorbeeld aansluit bij jouw behoeftes. 

In deze fase proberen wij zoveel mogelijk informatie te vergaren zodat we een zo passend mogelijk voorstel kunnen doen.

Wij gaan van start met de verkregen informatie. Allereerst zetten we de structuur (user experience) neer. Dit doen we door het maken van wireframes, de bouwtekeningen van een Shopify webshop. Als alle wireframes gemaakt zijn, nemen we de user interface onder handen, het visuele ontwerp.

Het ontwikkelen vindt gestructureerd en stapsgewijs plaats. Op deze manier weet je precies wat er speelt en voorkomen we verrassingen later in het proces.

We optimaliseren de wireframes en ontwerpen totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedback, we gaan pas door naar de volgende stap als jij volledig tevreden bent!

Als de ontwerpfase is afgerond en goedgekeurd vervolgen we het proces naar de bouwfase van jouw webshop of website.

Ook hier betrekken we je in het proces. De voortgang is regelmatig te bekijken in onze testomgeving welke te bereiken is via een aparte link en log in. Alle afgeronde facetten worden gedeeld en eventuele feedback wordt doorgevoerd. 

Na het bouwen van de website of webshop worden alle functionaliteiten uitvoerig getest. We dragen er zorg voor dat alles perfect draait aan zowel de achterkant, de voorkant, op elk device en in de verschillende webbrowsers.

We zorgen ervoor dat jouw website vlekkeloos werkt, zodat jij zonder zorgen aan de slag kunt.

Als de website gereed is voor oplevering begeleiden we je met een introductie door alle functionaliteiten. Hierdoor zorgen we ervoor dat je direct goed uit de startblokken schiet. Uiteraard wordt ook alles klaargezet qua hosting, e-mails en andere randzaken.

Hosting

E-Expansion biedt naast Shopify webshop development & design ook de optie webhosting aan. Wil jij verzekerd zijn van de snelste website met de beste service?

Benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen?

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier