Home » E-Expansion is lid geworden van 24 uur in bedrijf!

E-Expansion is lid geworden van 24 uur in bedrijf!

De oprichter van E-Expansion (Jeroen Adriaans) is al geruime tijd in contact met David van Iersel en Mariska Pinxt van 24 uur in bedrijf. Het contact is al geruime tijd geleden ontstaan vanuit zijn tijd bij Bamigo en is na het vertrek van Jeroen bij dit bedrijf altijd aangebleven. In het verleden heeft Jeroen Adriaans, voor het netwerk van 24 uur in bedrijf, al diverse presentaties gegeven over verschillende onderwerpen zoals Bamigo, ondernemerschap, E-commerce en Undiemeister®. Naast zijn vele presentaties voor dit netwerk zijn Jeroen en David verder gaan kijken wat ze voor elkaar zouden kunnen betekenen en het lidmaatschap van E-Expansion met 24 uur in bedrijf is daar ook een mooi voorbeeld van.

Wie is 24 uur in bedrijf?

24 uur in bedrijf (24U) is een ondernemersplatform dat zakelijk succes wil stimuleren. Dat doen ze voor, door en met circa 300 leden in de regio Eindhoven-Helmond. 24 uur in bedrijf gelooft dat ondernemers – in al hun diversiteit – elkaar kunnen verrijken door de uitwisseling van  relevante informatie en inzichten.

Het netwerk van 24U biedt een toegevoegde waarde door actieve verbindingen, het organiseren van ontmoetingen, het faciliteren van de dialoog en het vergroten van zichtbaarheid. Organisaties die zich aansluiten bij 24U kunnen kiezen uit verschillende lidmaatschappen. Naast de contacten met de eigen leden bereiken zij ook een breed ondernemend publiek met het aanbod van zowel offline als online kennis en middelen. Een mooi voorbeeld hiervan is ook het nieuw ontwikkelde WATT magazine die zeer binnenkort wordt gelanceerd. David van Iersel heeft Jeroen Adriaans geruime tijd geleden gevraagd om deel te nemen aan een groep ondernemers die meedenken in de ontwikkeling van dit mooie blad van David. Daarop heeft Jeroen dan ook volmondig ja gezegd.

De manier waarop 24 uur in bedrijf werkt is persoonlijk, oprecht, pionierend, een tikje brutaal en altijd mèt inhoud.

24 uur in Bedrijf & E-Expansion

Naast een enorme mooie dosis gezelligheid brengt 24 uur in bedrijf ook een enorm mooi netwerk mee met interessante ondernemers voor E-Expansion om mee in contact te komen. Verschillende contacten om mee te kunnen sparren en te kunnen brainstormen kunnen wellicht ook leiden naar mooie samenwerkingen met diverse bedrijven in de regio. Wij zijn als E-Expansion dan ook erg blij met deze samenwerking en kijken uit naar de vele mooie bijeenkomsten samen en naar alle andere kansen die dit voor E-Expansion kan gaan brengen.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier