Home » Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf is een titel om trots op te zijn. Sinds dit jaar (2019) is E-Expansion officieel erkend als een Erkend leerbedrijf. Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven. Het beeldmerk laat zien dat wij in staat zijn om studenten op te leiden.

Wat houdt “Erkend leerbedrijf” precies in?

In een erkend leerbedrijf maken leerlingen kennis met de praktijk en leren ze wat er van hun verwacht wordt. Wanneer een bedrijf in de toekomst een stagiaire in dienst wil nemen of je bent op zoek naar invulling voor een leerbaan dan heb je eerst de erkenning nodig voor een leerbedrijf.

Wat zijn de voordelen van een erkend leerbedrijf?

  • Je wordt opgeleid door vakbekwame en professionele mensen
  • Een erkend leerbedrijf vormt een onmisbare schakel tussen praktijk en onderwijs
  • Naast dat je in de praktijk mee draait blijf je ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in het onderwijs

Wij nemen de verantwoordelijkheid

E-Expansion is als leerbedrijf officieel verantwoordelijk voor de uitvoering van de beroepspraktijkvorming van een opleiding. Wij zijn als bedrijf bereid om tijd, ruimte en middelen vrij te maken om de leerlingen op te leiden en dit wordt dan ook vastgelegd in een praktijkovereenkomst. Binnen ons bedrijf hebben wij een praktijkopleider aangewezen die de verantwoordelijkheid draagt voor de beste opleiding voor onze leerlingen. Onze praktijkopleider geeft zijn/haar vakkennis door aan onze leerlingen die straks het fundament van de bedrijfstak vormen.

Werken bij E-Expansion

E-Expansion gaat voor het beste resultaat! Wanneer leerlingen zich in deze periode van hun beste kans laten zien is er natuurlijk ook altijd ruimte voor een eventuele vaste baan! Wil jij graag opgeleid worden in de praktijk door een team van specialisten met een dijk aan ervaring in het E-commerce gebied? Neem dan snel contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en dan bekijken we samen onze mogelijkheden.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier