Home » Het succes van Undiemeister ®

Het succes van Undiemeister ®

Nog niet zo lang geleden hebben wij het nieuwe merk Undiemeister® gelanceerd. Door middel van een radio interview met Jeroen Adriaans is deze lancering van start gegaan en op datzelfde moment hebben wij ook de website live gezet. Inmiddels is het eerste succes van Undiemeister® een feit. Na dit interview zijn we ook gestart met een offline advertentie campagne in verschillende kranten wat ons in de eerste maand al meer dan 1000 nieuwe klanten had opgeleverd. Fantastisch om te zien dat zoveel consumenten ons stijlvolle, milieuvriendelijke en kwaliteitsconcept kunnen waarderen.

Meisterstaffel

Het succes van Undiemeister ® is natuurlijk geweldig en dat brengt weer mooie uitdagingen met zich mee. We hebben de mediastrategie versneld, meer voorraad ingekocht en we blijven natuurlijk alle data evalueren om de verdere groei te kunnen optimaliseren. Sinds een week hebben we bij Undiemeister® ook de “Meisterstaffel” geïntroduceerd.

Hoe meer artikelen je in één keer bestelt, hoe meer korting. Meer artikelen in één keer bestellen betekent namelijk dat Undiemeister® minder verzendingen hoeft te verzorgen per jaar, dat resulteert weer in minder CO2. Om je daarvoor te belonen hebben we deze staffel geimplementeerd waarbij je korting kunt verdienen tot wel 40% en het maakt niet uit welke combinatie van artikelen je wilt bestellen. Het hoeft namelijk niet hetzelfde product te zijn, het kan een combinatie van verschillende boxershorts zijn, verschillende t-shirts of een combinatie van die twee, alle soorten en maten, alles is mogelijk.

Undiemeister® groeit verder

De groei van Undiemeister® loopt lekker door en wij zijn inmiddels druk bezig met het optimaliseren van alle content (SEO) en het compleet maken van de complete marketingstrategie voor 2020. Benieuwd naar de fantastische producten van Undiemeister®? Bezoek dan snel de website.

Het succes van Undiemeister ® evenaren? Onbezorgd groeien met E-Expansion!

Het snelle succes van Undiemeister® is natuurlijk fantastisch. Door deze ontzettend mooie resultaten binnen een zeer korte tijd zijn onze verwachtingen voor het komende jaar natuurlijk hoog gespannen. Wil jij ook graag groeien met jouw onderneming? Ben je benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier