Kleurenwaaier.nl, dé online & offline verfspecialist

Sinds 1 januari 2016 heeft Guido de zaak overgenomen van zijn ouders, gemotiveerder dan ooit. De sleutelwoorden zijn: Advies en beleving. Tegenwoordig kun je bij alle bouwmarkten verf kopen. De vraag blijft altijd, waarom zou de consument naar onze winkel komen voor verf? Advies is hierin heel erg belangrijk en de service staat dan ook centraal bij Guido.

Guido heeft grootse plannen met Inspiratie Kleurenwaaier. Naast het enorme succes dat tot op heden is behaald met zijn speciaalzaak in s-Hertogenbosch wil hij ook online successen gaan behalen. We hebben in de afgelopen jaren een aantal grote partijen zien opstaan die de markt domineren. Guido heeft de ambitie mee te doen in deze markt en dan ook voornamelijk uitblinken in het stukje advies en ondersteuning.

Guido sprak zijn online ambities uit binnen zijn netwerk en die hebben hem in contact gebracht met Jeroen Adriaans. Jeroen was op dat moment net gestopt bij Bamigo en daarom leek het ze leuk om de online tak van Inspiratie Kleurenwaaier, genaamd “Kleurenwaaier.nl” gezamelijk op te starten. Na een lange tijd van voorbereidingen was het dan zo ver, in mei 2019 werd de nieuwe website van Kleurenwaaier.nl gelanceerd.

Kleurenwaaier en Magento

De nieuwe website voor Kleurenwaaier is ontwikkeld in Magento 2. Na jarenlange ervaring in Magento en de complexiteit van de nieuwe website leek dit het beste idee voor de nieuwe website. We zijn ook op zoek gegaan naar unieke mogelijkheden om ons goed te kunnen onderscheiden in de markt. Hiervoor kwam Guido op het idee om een kleurenkiezer te ontwikkelen zodat je makkelijk je gewenste kleur kunt vinden. Wanneer je deze kleur hebt gevonden moeten wij doormiddel van gemakkelijke filters de juiste verf kunnen aanbevelen aan de klanten.

Na veel puzzelen en het koppelen van diverse databases hebben wij hiervoor een mooie tool ontwikkeld. Wanneer je onze tool bekijkt kan je vanuit je gewenste kleur gemakkelijk de juiste verf zoeken. Benieuwd naar de website van Kleurenwaaier en de kleurentool? Klik dan snel op de link.

Kleurenwaaier logo
Kleurenwaaier logo
e-expansion-logo

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.