Home » LeadInfo Software – zakelijke bezoekers herkennen op jouw website

LeadInfo Software – zakelijke bezoekers herkennen op jouw website

LeadInfo Software – zakelijke bezoekers herkennen op jouw website

E-Expansion is partner van LeadInfo software

Met behulp van de tool Leadinfo kunnen wij real-time inzichtelijk maken welke bedrijven jouw website bezoeken en welke pagina’s ze precies bekijken. We zien hoe lang een pagina is bekeken en we hebben direct beschikking tot de bedrijfsinformatie zoals contactgegevens, adresgegevens, adres van de website etc. Deze tool kan je dus enorm helpen in het genereren van goede leads voor jouw bedrijf! E-Expansion is Certified Partner van Leadinfo, dit betekent dat wij deze tool kunnen aanbieden en implementeren in jouw website, benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Wat doet deze software precies?

De software van Leadinfo herkent bedrijven die jouw website bezoeken met behulp van het IP adres en deze te koppelen aan een uniek samengestelde database. Vervolgens toont Leadinfo op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen. Zo heb jij alle informatie die je nodig hebt om het eerste contact te leggen allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard en maak je hiermee je “warme” leads inzichtelijk. 

Met behulp van onderstaande video geven we je een impressie van deze krachtige tool:

Zoals je in deze video kunt zien krijg je met behulp van de Leadinfo tool toegang tot diverse nuttige bedrijfsgegevens van jouw websitebezoekers. Je ziet welk bedrijf jouw website heeft bekeken, welke pagina’s en hoe lang zij deze betreffende pagina’s hebben bekeken maar ook waar de bedrijven zijn gevestigd etc. Het is mogelijk om filters in te stellen om je dashboard verder te personaliseren. Met behulp van deze filters zorg je ervoor dat alleen de relevante informatie voor jouw bedrijf in beeld is.

Wil je Leadinfo proberen?

Ben je benieuwd wat Leadinfo voor jouw bedrijf kan betekenen? E-Expansion is Certified Partner van Leadinfo. Wij kunnen de tool voor je implementeren en inrichten naar wens zodat jij het maximale uit deze software kunt halen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op, je kunt deze tool 2 weken gratis uitproberen!

Are you ready to boost your business?

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier