Maak kennis met Blundstone

Blundstone werd opgericht in Tasmanië in 1870 en ondanks dat het al een tijd geleden is, is het bedrijf nog steeds Tasmaans. Een hecht familiebedrijf kun je dus wel stellen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Hobart, Tasmanië. In de loop der jaren zijn de Blundstone boots geëvolueerd in stijl, ontwerp en technologie maar is de kwaliteit standaard nooit verandert. De chelsea boots hebben het bekende robuuste uiterlijk met twee elastieken delen aan de zijkant. De schoen is te herkennen aan de “pull tags” aan de voor- en achterkant van de schoen. Dit is een hulpmiddel om de schoen mee aan te trekken, maar ook een kenmerk van Blundstone.

Paul Company heeft het unieke dealership van Blundstone voor de Benelux in handen. Paul Company is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe merken zoals Blundstone, maar ook merken die al bekend zijn in andere landen. Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en er wordt nog steeds met veel plezier gewerkt. De passie voor heren schoenen, dames schoenen en kinderschoenen is groots. Kennis toepassen in de praktijk, de samenwerking met onze klanten, kwaliteit en vooral plezier is wat ons onderscheidend maakt. Wij zullen er alles aan doen om een klant tevreden te stellen. “Bij ieder individu past een paar Blundstones. Of je nou meer houdt van stedentrips of juist je hart ligt in de outdoor wereld”.

Nieuwe website voor Blundstone

E-Expansion heeft in samenwerking met Paul Company een compleet nieuwe website ontwikkeld waarbij de luxe en kwalitatieve uitstraling van het merk goed naar voren komt. De wens was een nieuwe website met een modernere uitstraling passend bij de nieuwe look & feel van Blundstone zelf. Daarnaast is het natuurlijk erg belangrijk dat de website goed gevonden wordt binnen Google waardoor er meer verkopen gerealiseerd kunnen worden.

De hele website is voorzien van nieuwe en correcte content en deze is volledig door ons SEO-geoptimaliseerd zodat deze goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Hierdoor weet bijvoorbeeld Google waar de pagina’s op de website betrekking op hebben wat de vindbaarheid ten goede komt. Daarnaast hebben wij diverse tools van bijvoorbeeld Google ingericht voor Blundstone zodat we kunnen meten waar een bezoeker in geïnteresseerd is en wat voor stappen zij ondernemen voordat ze uiteindelijk overgaan tot een aankoop. Deze gegevens worden door ons gebruikt om de website verder te ontwikkelen en zodoende continu te sturen op verbeterde resultaten.

Nu de website voor Blundstone is gelanceerd richten wij ons op de conversie optimalisatie en de content ontwikkeling. Daarnaast werken wij een passende marketing en media strategie uit om verdere successen van Blundstone te kunnen realiseren.

Ben jij benieuwd waar E-Expansion jouw bedrijf mee van dienst zou kunnen zijn? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of maak een afspraak voor een leuk kennismakingsgesprek.

e-expansion-logo

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.