Mollie

Mollie is een payment service provider (psp), met een uitgebreid aanbod aan betaalmethoden die geschikt zijn voor internationale online verkoop. Zo ondersteunt Mollie naast het welbekende en veelgebruikte iDEAL ook betaalmethoden als creditcards (Visa, Mastercard, Amex etc.), Bancontact en SOFORT Banking.

Online shoppen blijft zowel in Nederland, als in de rest van de wereld enorm groeien. Steeds meer mensen kopen online, en al deze bestellingen moeten ook afgerekend worden. Een Payment Service Provider biedt daarin uitkomst, en zorgt ervoor dat klanten in jouw webwinkel kunnen betalen met de betaalmethode die zij wensen.

Mollie partner | E-Expansion

Payment provider Mollie

Wanneer je klant wordt kan je zelf je afrekenproces samenstellen uit een groot aanbod van online betaalmethoden. Verder is er de mogelijkheid de kassa via een API te koppelen aan de webshop en zijn er diverse plugins te downloaden waarmee je bijvoorbeeld je WooCommerce shop in enkele gemakkelijke stappen kunt koppelen. Het gebruik van Mollie is gratis. Je hoeft geen eenmalige opstart- en/of maandelijkse abonnementskosten te betalen, iets wat wel gebruikelijk is bij andere Payment Service Providers.

Uitbetalingen

Mollie hanteert dagelijkse uitbetalingen op de door hen standaard aangeleverde betalingsmethoden, afgezien van de betaalmethoden Paysafecard, SMS en 0900 IVR betalingen. Mocht je je betalingen liever in een andere frequentie laten uitbetalen dan kan je dit aanpassen in je dashboard.
  • iDeal is dagelijks (werkdagen)
  • MisterCash/Bancontact dagelijks (werkdagen)
  • Creditcard dagelijks, met een vertraging van 5 werkdagen bij eerste uitbetaling
  • SOFORTBanking dagelijks (werkdagen)
  • Overschrijving dagelijks (vanaf ontvangst door Mollie)
  • Paysafecard, SMS en 0900 IVR betalingen maandelijks.
  • Klarna, met een vertraging van 5 werkdagen bij eerste uitbetaling

Voordelige tarieven bij Mollie via E-Expansion

E-Expansion biedt jou extra voordelige tarieven aan wanneer je via ons je account bij Mollie afsluit. Wij kunnen deze tarieven aanbieden omdat wij de volumes van onze verschillende klanten en ondernemingen hebben gebundeld. Hierdoor betaal je als klant minder per transactie en kan je deze besparingen weer inzetten om nog harder te groeien. Daarnaast bieden wij ook standaard aan om de integratie naar de webshop te maken. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier