Home » Nieuwe uitdaging van Jeroen Adriaans, E-Expansion

Nieuwe uitdaging van Jeroen Adriaans, E-Expansion

Jeroen Adriaans, de oprichter van het bamboe heren onderkleding merk Bamigo, is 1 juli van dit jaar (2018) gestopt met zijn functie als CEO bij Bamigo. Jeroen was “toe aan iets nieuws” en heeft altijd de ambitie gehad om een bedrijf zelfstandig op te zetten zonder externe investeerders. In augustus 2018 heeft hij het bedrijf E-Expansion opgericht. E-Expansion is een samenvoeging van de woorden “E-commerce” en de “Expansie” naar buiten toe. Met E-Expansion wil Jeroen Adriaans andere ondernemers van A tot Z ondersteunen om online succesvoller te worden onder het motto: “onbezorgd groeien”, daarnaast wil hij graag eigen concepten uitwerken en ook die in de markt gaan zetten.

Waarom E-Expansion?

Toen Jeroen was gestart met Bamigo viel het hem op dat er ontzettend veel bedrijven actief zijn in de E-commerce. Er worden veel beloftes gedaan maar helaas wordt er slechts een klein deel daadwerkelijk gerealiseerd. E-Expansion heeft een team van specialisten samengesteld met elk zijn/haar eigen expertise. Hierdoor kan iedereen zich focussen op zijn/haar eigen kwaliteiten en dus ook meer resultaat behalen in een korte tijd. Door gebruik te maken van onze ervaringen in het verleden hebben wij een lijst met betrouwbare partners die ons kunnen ondersteunen om betere resultaten te behalen waar nodig. Hierdoor besparen ze veel tijd en geld voor de ondernemer en kan er sneller een grotere groei gerealiseerd worden.

Verschillende samenwerkingsvormen

Met E-Expansion heeft Jeroen Adriaans een verschillend aantal samenwerkingsvormen uitgewerkt: op basis van een uurtarief, een performanced based voorstel en een participatie mogelijkheid. Op deze manier delen we de risico’s om zo meer vertrouwen te scheppen en samen te werken naar een fantastisch eindresultaat. Resultaatgericht werken biedt vaak comfort bij de ondernemer en wordt helaas weinig in de praktijk uitgevoerd.

Welke diensten biedt E-Expansion

E-Expansion heb ik opgericht met een klein team van specialisten om deze vervolgens verder uit te breiden. Op dit moment kunnen wij bedrijven ontzorgen op gebied van Finance en Administratie, Website Development, Website design, Marketing- en Media strategiën en natuurlijk media inkoop. Door mijn ruime opgedane kennis en ervaring in het verleden weet ik wat de mogelijkheden zijn en hoe we zaken het beste kunnen oppakken.

Wat zijn je verwachtingen?

Adriaans hoopt het komende jaar een mooi team op te kunnen bouwen en natuurlijk een leuk portfolio zodat er binnen 2 jaar een trackrecord gecommuniceerd kan worden zodat ze de groei verder kunnen versnellen. Daarnaast zou het natuurlijk fantastisch zijn als er mooie concepten voorbij komen waarbij ook participatie mogelijkheden ontstaan. Hierbij hoopt Jeroen Adriaans minimaal 2 participaties te kunnen realiseren in 2019.

Stop je helemaal met het ondergoed?

Bamigo is voor Jeroen Adriaans nu verleden tijd, “dat is een afgesloten hoofdstuk waar ik ontzettend veel heb geleerd”. Het was een echte rollercoaster dat ontzettend veel moois heeft gebracht. Bamigo voelt natuurlijk als een kindje, dat zal nog even tijd nodig hebben. Nu Adriaans Bamigo heeft verlaten heeft hij een concurrentie afspraak met de eigenaren. Hierdoor mag ik de komende 12 maanden niks doen in de ondergoed branche. Of hij in de toekomst nog iets zou willen doen in het ondergoed kan hij nu niet zeggen, voor nu is het even goed zo. Uiteindelijk heeft hij met Bamigo een fantastisch resultaat kunnen realiseren in 3,5 jaar tijd, dus uitsluiten dat hij in de toekomst nog eens iets dergelijks zou willen doen kan hij niet.

Lezingen en Presentaties

In het verleden heb ik (Jeroen) veel lezingen en presentaties gegeven met name over diverse e-commerce onderwerpen en over de succescase Bamigo. Het geven van lezingen, masterclasses en coaching vind ik ontzettend leuk en dat wil ik ook graag blijven doen. Ik heb natuurlijk een eigen website waar aanvragen voor een lezing of presentaties kunnen worden gedaan.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier