Home » Oprichting Dryly is een feit!

Oprichting Dryly is een feit!

Een jaar geleden heeft Clarien Ijlstra contact opgenomen met Jeroen Adriaans voor een kennismaking wat uiteindelijk uit zou gaan monden in Dryly. Clarien had een ontzettend mooi idee voor een nieuw bedrijf wat ontstaan is door een probleem in haar privé situatie. Clarien zocht hiervoor een ervaren E-commerce partner en Jeroen was direct geënthousiasmeerd van het idee. Voortvloeiend uit deze kennismaking is het bedrijf Dryly ontstaan.

Wie is Dryly?

Dryly is een jong innovatief bedrijf wat een belangrijke meerwaarde wil bieden in het zindelijk krijgen van jonge kinderen en daarnaast het zelfvertrouwen en geluk herstellen van kinderen die last hebben van bedplassen. Ons team bestaat uit Clarien Ijlstra, Mike Metz, Sietse Ijlstra en Jeroen Adriaans en ieder werkt vanuit zijn/haar kennis en competenties aan het ontwikkelen van producten om kinderen en hun ouders te helpen. 

Iedere jonge ouder komt op een gegeven moment op het punt dat hun kind zindelijk moet gaat worden. Ieder kind is anders en dit zorgt er ook voor dat het bij het ene kind sneller gaat dan bij het andere kind. Dryly is er in eerste instantie om jonge ouders hulp te bieden bij dit proces en daarnaast is Dryly gespecialiseerd in de vervolgstap wanneer een kind niet zindelijk wordt. Wanneer een kind structureel last heeft van bedplassen en hier geen verbetering zichtbaar is heeft Dryly een concept bedacht wat dit probleem versneld op kan lossen.

Bedplassen is een groot probleem voor kinderen en hun ouders. Het is simpelweg heel erg vervelend om ‘s ochtends nat in bed wakker te worden. Onderzoek wijst uit dat kinderen veel last hebben van bedplasproblematiek. Ze durven niet meer te logeren en schamen zich voor hun gedrag. Ouders hebben vaak het gevoel dat ze falen of dat hun kindje misschien een beetje lui is. Maar bedplassen is niet iets dat je zomaar stopt. Het is dus voor kinderen én ouders frustrerend.

Plaswekker

Het aanbod op het gebied van oplossingen tegen het bedplassen is zeer klein. De oplossingen die er zijn, zijn medisch ingesteld of saai. Daarnaast is het ook zo dat huidige plaswekkermethodes geen goed inzicht bieden in het gedrag van het bedplassen van uw kind. Onze plaswekker is zo ontwikkeld dat het zowel effectief is, als leuk in het gebruik. Ook helpt onze app in de communicatie naar de arts toe.

Met Dryly willen we echt de kinderen helpen met het oplossen van het probleem. Wizzu; onze interactieve panda, is echt een vriendje voor uw kind. Ook in de mobiele app die wij hebben ontwikkeld speelt Wizzu een grote rol in het steunen van uw kindje.

Wij hebben de bewezen plaswekkermethode zodanig veranderd dat het leuk, positief en interactief is!

Dryly logo
Oprichting Dryly is een feit! 2

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier