Home » Undiemeister succesvol het tweede jaar in!

Undiemeister succesvol het tweede jaar in!

Undiemeister succesvol in 2020

E-Expansion heeft aan de wieg gestaan van het Undiemeister succes. Vanaf het prille begin zijn we betrokken geweest bij de opbouw van het merk dit komt natuurlijk mede doordat de oprichter van E-Expansion ook de mede oprichter van Undiemeister is. De expertise in de e-commerce van E-Expansion hebben we daarom ook volledig kunnen toepassen bij het ontwikkelen van het merk. 

Wat was de rol van E-Expansion? Undiemeister succesvol in de online markt zetten! We hebben de volledige website inclusief webshop ontwikkeld. Naast de technische kant is er veel zorg en aandacht gegaan naar de ‘look and feel’ van de website. Over ieder detail is nagedacht! Net zoals over de producten van Undiemeister.

De TV-commercial

Medio 2020 was het zover: Het moment waarop de TV-commercial werd gelanceerd. Na een vruchtbare samenwerking met het top-reclamebureau uit de randstad, is de campagne Ich bin Undiemeister gelanceerd op de Nederlandse TV-kanalen. Het doel? Undiemeister succesvol het tweede jaar in lanceren en meer publiek bereiken. Het uitgangspunt van de commercial was vooral: plezier met een knipoog. Het resultaat? Een enorme groei van de online verkopen! Zelfs wij hadden dit succes niet zien aankomen. Uiteraard zijn we erg trots op ons team en alle andere betrokken partijen.

Undiemeister TV commercial

Crossmediale aanpak

Aan het eind van 2020 zijn we een actie gestart met als doel: Bij elke bestelling een gratis boxershort naar de daklozenopvang. Geven is nu eenmaal leuker dan krijgen! Bovendien verdient iedereen warm ondergoed in de koudere dagen van het jaar. Met als credo ‘Time to make a difference’ is de campagne gestart op TV en printed media. De actie is zowel door de Undiemeister klanten als ook de daklozenopvang met grote dankbaarheid ontvangen. Het resultaat? Undiemeister heeft, verspreid over de daklozen centra in het land, totaal maar liefst ruim vierduizend boxershorts geschonken!

Undiemeister printed media
Undiemeister succesvol het tweede jaar in! 4
Daklozenopvang Undiemeister 9v2
Undiemeister succesvol het tweede jaar in! 5

Nu ook door je speakers

De volgende uitdaging van E-Expansion is, om Undiemeister succesvol 2021 door te loodsen. Dit doen we uiteraard met dagelijkse updates en optimalisaties aan de website en webshop. Er is ook nagedacht over de vraag: Waar zijn we nog niet zichtbaar? Beter gezegd: Waar zijn we nog niet hoorbaar? Het antwoord was snel gegeven: Op de Nederlandse radio. As we speak loopt de campagne ‘Ich bin Undiemeister’ op TV én Radio. Hoe gaaf is dat? Heb jij de reclamespot al voorbij horen komen onderweg naar je werk?

Wil jij ook groeien met jouw merk of organisatie?

Bij het succesverhaal van Undiemeister® hoor ik je denken: Dat wil ik ook! Wil jij, net als Undiemeister, succesvol groeien met jouw onderneming? Ben je benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij kijken er naar uit!

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier