Home » Webshop development » Webshop laten maken

Webshop laten maken

Een nieuwe webshop laten maken, kan voor een hoop stress zorgen.

Waar moet je allemaal op letten bij een nieuwe webshop? Het gaat niet alleen om het webshop design en webshop development, maar ook om de technische basis en het gemak dat jouw bezoekers ervaren.

Bij E-Expansion hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van webshops maken, en daarom zijn wij er zeker van dat we jou verder kunnen helpen als jij een webshop laten maken wilt!

Webshop laten maken

Wil je voor jouw bedrijf een webshop laten maken? Wij weten dat een webshop meer is dan alleen een online verkoopkanaal. Het is jouw winkel, en een plek voor jouw klanten om te zien wie je bent en waar jouw bedrijf voor staat. Een webshop laten maken kan een fantastische manier zijn om een goede indruk achter te laten en ervoor zorgen dat jouw klanten terug blijven komen. 

In welk platform wil je jouw webshop laten maken?

Dat is een van de hoofdvragen die wij aanpakken als jij een webshop wilt laten maken door E-Expansion. We gaan namelijk als eerst graag in gesprek met je. We willen een goed beeld creëren over jouw bedrijf, producten en waar je voor staat. Zo kunnen wij een unieke webshop voor je bouwen, die precies aan jouw behoeftes voldoet. Welk platform het beste is om jouw webshop te laten maken, hangt van een hoop verschillende dingen af. 

Wij bij E-Expansion hebben ons gespecialiseerd in drie van de meest populaire content management systemen voor webshops; WooCommerce, Magento en Shopify. Zo kun je ongeacht jouw wensen, jouw webshop laten maken bij E-Expansion. 

Als iemand ons een website laat maken, zal dit het vaakst een WordPress website zijn. WordPress is vandaag de dag het meest populaire CMS, maar WordPress is niet een platform voor webshops. Dankzij een van de vele plugins, kun je er echter voor zorgen dat je wel een webshop laat maken van jouw WordPress site.

Deze plugin heet WooCommerce. Met WooCommerce kun je eenvoudig producten en diensten verhuren of verkopen. Dankzij de vele plugins, kun je ook binnen enkele minuten verschillende acties live zetten op jouw website. Denk bijvoorbeeld aan giftcards, kortingscodes en tijdelijke kortingsacties op specifieke producten.

Jouw webshop laten maken in WooCommerce, of WordPress, biedt je vele voordelen. Zo zijn WooCommerce webshops altijd goed beveiligd en kun je deze altijd enorm personaliseren. Wij bij E-Expansion weten precies welk WordPress maatwerk geschikt is voor jouw wensen. Zo maar een webshop laten maken vraag je ons niet; we maken er écht jouw webshop van.

Shopify is een ander populair platform om een webshop te laten maken. Met Shopify heb je vrijwel altijd een website, die gekoppeld is aan een webshop.

Shopify is hierom heel gemakkelijk in gebruik. Je kunt namelijk alle informatie over jouw webshop in één opzicht vinden, en dankzij de vele apps die beschikbaar zijn in de Shopify store kun je ook veel andere aspecten van je bedrijf huisvesten in jouw Shopify webshop, zonder dat je hier externe partijen voor nodig hebt.

Magento 2 is het perfecte platform voor grote e-commerce organisaties. We zien dat Magento 2 de ambities van al onze klanten waar kan maken.

Magento 2 is een veelzijdig en flexibel platform, dat écht met jouw onderneming meegroeit. Het systeem is eenvoudig uit te breiden en dankzij de duizenden extensies die beschikbaar zijn voor Magento 2 kun je een webshop laten maken die precies naar jouw wensen is.

Benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen?

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier