Home » Website analyse

Website analyse

In de website analyse gaan we dieper in op het design van de website, de opbouw van de website, de usability en de vindbaarheid. We bekijken de website als een zeer kritische klant en checken alle onderdelen en functionaliteiten. We bepalen gezamelijk de doelen van je website/winkel, daarna bekijken we in hoeverre je huidige website hieraan voldoet en hoe we dit kunnen optimaliseren.

Het perfectioneren van het design en de werking van je website zorgt ervoor dat je klanten sneller overgaan tot het daadwerkelijk plaatsen van een bestelling of het indienen van een aanvraag. Naast een layout analyse is het belangrijk dat wij een goede SEO analyse maken. Hierbij onderzoeken wij of je site goed geïndexeerd wordt in Google zodat je sneller naar voren komt in de organische zoekresultaten.

Wat mag je van ons verwachten?

In onze website analyse analyseren wij je website op diverse aspecten waarbij u onder meer antwoord krijgt op de volgende vragen:

  • Hoe staat het met de vindbaarheid van je website?
  • Spreken de teksten op je website de bezoekers aan?
  • Hoe visueel uitnodigend is je website? (design en vormgeving)
  • Heb je de juiste boodschap en sluiten de teksten aan bij de vindbaarheid?
  • Hoe is de gebruiksvriendelijkheid van je website?
  • Hoe staat het met de conversie resultaten op je website, worden bezoekers getriggerd tot een reactie en/of aankoop?
  • Hoe makkelijk is de website aan te passen, past de techniek bij de hedendaagse mogelijkheden en is de website werkend op mobiele apparaten (responsive design)?
  • Maakt u gebruik van social media en hoe goed is je bedrijf op de diverse sociale platformen te vinden?

Hoe wordt deze analyse aan je gepresenteerd?

Na het doen van deze website analyse ontvang je van ons een rapport waarin alle bevindingen staan beschreven. Hierbij worden door ons aanbevelingen gedaan en krijg je een gestructureerd plan van aanpak, gebaseerd op een prioriteitenlijst. Deze lijst is gebaseerd op kosten, implementatietijd en terugverdientijd. Hierbij worden ook de quick wins op een rijtje gezet.

Wil je graag een diepgaande website analyse door ons laten uitvoeren?

Benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen?

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier