Home » WooCommerce Webshops

WooCommerce Webshops

Waarom WooCommerce webshops? Wil jij op een goede en vooral ook professionele manier je producten verkopen via je eigen WordPress website? Dan kan! Met behulp van de WooCommerce plugin kan je je producten aanbieden aan de consumenten. WooCommerce is wereldwijd gezien de meest gebruikte webshop software en daarbij zorgt de plugin voor een uitstekende gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast zijn er veel plugins beschikbaar waardoor je extra functionaliteiten toe kan voegen zoals meerdere talen, abonnementen etc.

E-Expansion is gespecialiseerd in het bouwen van gebruiksvriendelijke maar vooral ook conversie gerichte WooCommerce webshops. WooCommerce is uitermate interessant voor kleine tot middelgrote online verkopers. Wanneer je onderneming dermate groeit dat je productportfolio uit honderden producten bestaat raden wij af gebruik te maken van WooCommerce.

E-Expansion maakt websites doorgaans altijd op maat en wij kiezen er bewust voor om geen skins te gebruiken. Skins zorgen nu eenmaal voor belemmeringen in bijvoorbeeld het design en in onze ogen moet je hier vrij in zijn. Wij zijn door onze kennis en ervaring met WooCommerce in staat om maatwerk te leveren tegen een betaalbare prijs. WooCommerce is erg gebruiksvriendelijk te beheren waardoor je zelf de volledige controle en inzage hebt over je webshop. Je kunt zelf eenvoudig nieuwsberichten plaatsen of artikelen toevoegen aan het assortiment.

Waar moet een goede Woocommerce webshop aan voldoen?

  • Snelheid: de snelheid van jouw website is enorm belangrijk en heeft grote invloed op de daadwerkelijke conversie op de website. E-Expansion zorgt ervoor dat jouw webshop snel is en met behulp van onze diverse hosting diensten kunnen wij de maximale snelheid van jouw website garanderen.
  • Responsive design: je website moet responsive zijn. Dat houdt in dat je website perfect werkt op zowel mobiel, tablet als desktop. We richten deze in volgens de mobile first gedachte. Het merendeel van de zoekresultaten en aankopen wordt tenslotte gedaan op mobiele apparaten.
  • SEO optimalisatie: het is belangrijk dat je website goed vindbaar is. SEO is daarbij gericht op de organische vindbaarheid van jouw website. Hier hebben we het over de niet betaalde zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google. Door een juiste SEO strategie kunnen we ervoor zorgen dat je sneller gevonden wordt op relevante zoekwoorden en autoriteit kan creëeren binnen de zoekresultaten.

Koppelingen

  • Betaalmogelijkheden: wanneer je een webshop start is het natuurlijk belangrijk om de juiste betaalmethoden aan te bieden en dat de betalingen op een veilige manier verlopen. Er zijn verschillende betaalproviders beschikbaar en wij kunnen je helpen met het maken van de juiste keuzes hierin.
  • Verzending: om je bestellingen te kunnen versturen is het belangrijk om je webshop te koppelen met bijvoorbeeld PostNL of MyParcel. Service en tarieven spelen hier een grote rol in en wij kunnen helpen bij het sluiten van deals met dergelijke partijen.
  • Administratie en facturatie: bij een webshop komt ook een stukje administratie kijken. Voor de meeste boekhoudprogramma’s bestaan er API koppelingen met WooCommerce, denk bijvoorbeeld aan het veelgebruikte ExactOnline of E-boekhouden.

Benieuwd wat E-Expansion voor jou kan betekenen?

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe WooCommerce webshop? Onder het genot van een heerlijke kop koffie nodigen we je uit om de mogelijkheden met elkaar te bespreken. E-Expansion is gevestigd in Mierlo (nabij Eindhoven). Samen bespreken we je eisen/wensen en op basis van eventuele doelstellingen kunnen wij een passend voorstel uitwerken.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier