Een online bestelsysteem voor je horecazaak binnen 24 uur!

Iedereen wordt getroffen door COVID-19, beter bekend als het Corona virus. De maatregelen zijn op iedereen van toepassing in zowel privé als in zakelijke omstandigheden. Thuiswerken ja of nee? Opa en oma bezoeken? Hoe vermaken we de kinderen? Hoe vinden we een tijdelijke balans tussen aandacht voor de kinderen en aandacht voor het werk?

Echter gelden er voor ondernemers nog een aantal extra zorgen.. Blijft mijn zaak nog bestaan? Kan ik mijn personeel nog betalen? Kan ik de huur betalen? Horecazaken gaan helemaal op slot wat in het beginsel wil zeggen dat er geen euro meer binnenkomt maar de kosten wel door blijven lopen. Gelukkig zijn er al veel horecazaken die op creatieve wijze om proberen te gaan met deze situatie door bijvoorbeeld een online bestelsysteem voor je horecazaak te implementeren.

Vooral lokaal zien we veel ontwikkelingen. Lunchrooms en restaurants beginnen spontaan een bezorgservice of creëren een aparte afhaalservice met bijpassende ideeën voor een mooie en goed warmhoudende verpakking om toch wat inkomsten te kunnen genereren. Het zoeken naar wegen om ervoor te zorgen dat je horecazaak blijft bestaan onderstreept de kracht van de ware ondernemer. Zij moeten zich bezighouden met het bereiden van hun heerlijke gerechten en niet met bedenken en uitvoeren van oplossingen om te blijven bestaan.

Wij willen deze proactieve en hardwerkende horecaondernemers een handje helpen zodat zij meer aandacht kunnen schenken aan hun heerlijke gerechten. Heb jij een horecazaak en ben jij ook noodgedwongen toegewezen op het aanbieden van afhaal- en/of bezorgdiensten? Als experts op gebied van e-commerce kunnen wij ook innovatieve ideeën uitwerken met bijvoorbeeld een bestelsysteem voor je horecazaak.

Gepersonaliseerd bestelsysteem voor je horecazaak

Laat ons een bestelsysteem voor je horecazaak ontwikkelen waarin je producten en/of gerechten staan. Je klanten kunnen middels een eenvoudige knop het product en/of gerecht selecteren en de hoeveelheid toevoegen. Vooraf stellen we in hoe snel de bestelling klaar kan zijn zodat je klant hier direct van op de hoogte is. Daarnaast komt een afrekenpagina en je ontvangt zelf direct de bestelling in je mail. Geen gedoe met telefoontjes, WhatApp bestellingen of losse vellen papier maar alles digitaal. Bespaar jezelf veel tijd en bedien zoveel mogelijk klanten met je heerlijke producten/gerechten.

Interesse? Bel ons op 040- 304 67 55 of stuur een mail naar [email protected] en wie weet heb jij morgen al een efficiënt bestelsysteem.

e-expansion-logo

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.