Portfolio

Ons Portfolio

In het afgelopen jaar hebben wij met een waardevol klantenbestand gebouwd aan ons portfolio, hier zijn we enorm trots op. Dit bestand bestaat uit bestaande bedrijven en nieuwe start-ups waarvoor wij compleet nieuwe geoptimaliseerde websites/webwinkels hebben gebouwd maar ook uit klanten waarvoor wij aan de slag zijn gegaan om meer resultaat te behalen. Wij verstaan hieruit het genereren van meer leads of juist meer aankopen op de website. Voor deze klanten hebben wij verschillende taken mogen verrichten zoals het ontwikkelen en designen van nieuwe websites, het optimaliseren van bestaande websites, ontwikkelen van nieuwe huisstijlen, conversieoptimalisatiemarketingstrategiën, mediastrategiën etc. 

Benieuwd naar onze referenties? Bekijk ons portfolio hier:

E-Expansion - Portfolio - Kleurenwaaier

Kleurenwaaier.nl

Voor kleurenwaaier.nl heeft E-Expansion een compleet nieuwe huisstijl ontworpen  inclusief het logo. Deze website hebben wij in juni 2019 gelanceerd en is ontwikkeld in Magento2. Nu houden wij ons bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie

Medellín Secret

Voor het exclusieve en (h)eerlijke koffiemerk Medellin Secret hebben wij een nieuwe website/shop mogen ontwikkelen. Deze shop is in juni 2019 gelanceerd en is ontwikkeld in Woocommerce. We zijn nu gestart met de SEA en SEO campagnes om het maximale resultaat uit deze webshop te kunnen halen.

E-Expansion - Portfolio - Medellin Secret
E-Expansion - Socksock.com

Sock & Sock

Elke maand een lach op je gezicht met de leukste unieke sokken. Voor Sock & sock hebben wij een compleet nieuwe website ontwikkeld. In opvolging op de lancering van de nieuwe website nemen wij het totale E-commerce gedeelte uit handen: SEO, SEA en alles wat erbij komt kijken.

IAMTORO

IAMTORO is het nieuwe merk in heren (onder)kleding. Dit merk maakt een einde aan het beruchte bouwvakkers decolité. Dit merk is onder andere opgericht door de welbekende Everon Jackson Hooi. Voor IAMTORO zijn wij gestart met de conversie optimalisatie en bieden wij ondersteuning in de marketingstrategie.

E-Expansion - Portfolio - IAMTORO
E-Expansion - Portfolio - XJ-Experience

XJ-Experience

XJ-Experience is de specialist in jonge en luxe occasions in de regio Eindhoven. Voor dit autobedrijf hebben wij een nieuwe website ontwikkeld waarbij automatisch de voorraad wordt gesynchroniseerd in de website. Hierdoor wordt er veel tijd bespaard en kunnen ze meer tijd investeren in het opbouwen en onderhouden van klantrelaties.

DryLy

DryLy is de nieuwe moderne variant voor de plaswekker die kinderen helpt om zindelijk te worden. Bedplassen is verleden tijd dankzij deze  fantastische oplossing. Voor deze start-up ontwikkelen wij de nieuwe website en nemen wij de volledige e-commerce uit handen. 

E-Expansion - Portfolio - Dryly
E-Expansion - Portfolio - BambooLogic

BambooLogic

BambooLogic Europe is een Europese organisatie, gevestigd in Nederland, die zich toelegt op het kweken van bamboe. De organisatie bezit strategisch geselecteerde grondopties in Portugal met als doel hier bamboeplantages te ontwikkelen. Wij hebben de website voor BambooLogic ontwikkeld en werken aan een marketing strategie.

Ghazoo

Optimaal gemak met de automatische luierservice die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Voor Ghazoo zijn wij gestart met de ontwikkeling van een nieuwe website. Daarnaast gaan wij Ghazoo ondersteunen met de marketing strategie en de bijbehorende mediainkoop.

E-Expansion - Portfolio - Ghazoo
E-Expansion - Portfolio - Gingermood

Gingermood

Altijd de juiste coach voor jouw coachvraag! Gingermood richt zich op het matchen van bedrijven en particulieren met de coach waarnaar zij op zoek zijn. E-Expansion is gestart met het restylen van de huidige website om deze actiegerichter te maken. Daarnaast houdt E-Expansion zich bezig met de SEA- en de SEO strategie om meer verkeer en dus ook resultaat te genereren.

Thuisleefgids

Thuisleefgids is het onafhankelijke platform voor langer zelfstandig thuis wonen! Je kunt eenvoudig hulpmiddelen, producten en diensten vinden, vergelijken en verkrijgen aansluitend bij jouw vraag. Voor thuisleefgids werken wij aan de gepaste SEA strategie om de groeiambities te kunnen realiseren.

E-Expansion - Portfolio - Thuisleefgids
E-Expansion - Portfolio - Autorijschool Ties van Grootel

Autorijschool Ties van Grootel

Voor autorijschool Ties van Grootel te Eindhoven hebben wij een compleet nieuwe website gebouwd met een mooie, moderne en professionele uitstraling. Daarnaast zijn wij gestart met een SEO campagne.

Smeris Pindakaas

Smeris maakt de lekkerste pindakaas voor op je boterham en pindasaus voor op je hamburger of je friet. Dat doen ze met aandacht voor het milieu. Kun jij dus zorgeloos genieten van echte pindakaas en pindasaus.

E-Expansion heeft een nieuwe website voor Smeris gebouwd met daarbij een geïntegreerde webshop. Nu bieden bij ondersteuning in SEA, SEO en conversie optimalisatie.

E-Expansion - Portfolio - Smeris
E-Expansion - Portfolio - Gardano

Gardano

Gardano biedt oplossingen in buitenzonwering, poorten,  carports, veranda’s en aluminium schuttingen. Gardano heeft een eigen productie en staat voor stijlvol, duurzaam en een extreem hoge kwaliteit. Alles voor een onderhoudsvriendelijke tuin. 

E-Expansion heeft een nieuwe website gebouwd voor Gardano en houdt zich bezig met het genereren van hoogwaardige leads. 

Smederij Verbruggen

E-Expansion - Portfolio - Verbruggen

Are you ready to boost your business?

E-Expansion - logo met slogan

Contactformulier