Portfolio

Ons Portfolio

In het afgelopen jaar hebben wij met een waardevol klantenbestand gebouwd aan ons portfolio, hier zijn we enorm trots op. Dit bestand bestaat uit bestaande bedrijven en nieuwe start-ups waarvoor wij compleet nieuwe geoptimaliseerde websites/webwinkels hebben gebouwd maar ook uit klanten waarvoor wij aan de slag zijn gegaan om meer resultaat te behalen. Wij verstaan hieruit het genereren van meer leads of juist meer aankopen op de website. Voor deze klanten hebben wij verschillende taken mogen verrichten zoals het ontwikkelen en designen van nieuwe websites, het optimaliseren van bestaande websites, ontwikkelen van nieuwe huisstijlen, conversieoptimalisatiemarketingstrategiën, mediastrategiën etc. 

Benieuwd naar onze referenties? Bekijk ons portfolio hier:

E-Expansion - Undiemeister - Website design

Undiemeister®

Undiemeister® is “The Next Step in gentlemen’s underwear”. Revolutionair, ongekend comfortabel en stijlvol. Gemaakt van Mellowood®, van onvergelijkbare topkwaliteit. Kleuren geïnspireerd op de natuur en de meest duurzame optie die er is. Voor Undiemeister®’s Mellowood® bestaat geen alternatief. Jeroen Adriaans (voormalig CEO van Bamigo) heeft met Rik Vegter (Founder van Greendaddy) de stap gezet naar nog duurzamer textiel.

E-Expansion heeft de website van Undiemeister® gebouwd en houdt zich bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

Dryly​

Dryly is de nieuwe moderne variant voor de plaswekker die kinderen helpt om zindelijk te worden. Bedplassen is verleden tijd dankzij deze  fantastische oplossing. Voor deze start-up ontwikkelen wij de nieuwe website en nemen wij de volledige e-commerce uit handen.

E-Expansion - Portfolio - Dryly
E-Expansion - new customer - Blundstone

Blundstone

Het Australische familiebedrijf Blundstone is al bijna 150 jaar over de hele wereld ongekend populair. Online kunt ook u op uw gemak ons uitgebreide en gevarieerde aanbod Blundstone schoenen bekijken en bestellen. Naast een veelvoud aan unisex schoenen verkopen zij ook speciale damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. 

E-Expansion heeft de twee bestaande websites van Blundstone vervangen door één nieuwe website. Nu de nieuwe website is gelanceerd bieden zij ondersteuning in conversie optimalisatie, SEO en de marketing-/mediastrategie.

Beddenkoopjes.nl

Beddenkoopjes.nl is dé online slaapspecialist van Nederland. Beddenkoopjes heeft een speciaal assortiment bestaande uit boxsprings, matrassen, toppers, dekbedden en hoofdkussens. Zij leveren maximale kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor iedereen een bed dat volledig past in zowel het design als het lig-comfort.

E-Expansion heeft voor Beddenkoopjes.nl een huisstijl ontwikkeld, een nieuwe website gebouwd en is gestart met SEO werkzaamheden. Daarnaast gaan zij zich inzetten voor een juiste marketing- & mediastrategie.

E-Expansion - Beddenkoopjes
E-Expansion - Socksock.com

Sock & Sock

Elke maand een lach op je gezicht met de leukste unieke sokken. Voor Sock & sock hebben wij een compleet nieuwe website ontwikkeld. In opvolging op de lancering van de nieuwe website nemen wij het totale E-commerce gedeelte uit handen: SEO, SEA en alles wat erbij komt kijken.

Ghazoo​

Optimaal gemak met de automatische luierservice die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Voor Ghazoo zijn wij gestart met de ontwikkeling van een nieuwe website. Daarnaast gaan wij Ghazoo ondersteunen met de marketing strategie en de bijbehorende mediainkoop.

E-Expansion - Portfolio - Ghazoo
E-Expansion - Portfolio - Medellin Secret

Medellín Secret​

Voor het exclusieve en (h)eerlijke koffiemerk Medellin Secret hebben wij een nieuwe website/shop mogen ontwikkelen. Deze shop is in juni 2019 gelanceerd en is ontwikkeld in Woocommerce. We zijn nu gestart met de SEA en SEO campagnes om het maximale resultaat uit deze webshop te kunnen halen.

IAMTORO​

IAMTORO is het nieuwe merk in heren (onder)kleding. Dit merk maakt een einde aan het beruchte bouwvakkers decolité. Dit merk is onder andere opgericht door de welbekende Everon Jackson Hooi. Voor IAMTORO zijn wij gestart met de conversie optimalisatie en bieden wij ondersteuning in de marketingstrategie.

E-Expansion - Portfolio - IAMTORO
E-Expansion - Portfolio - Smeris

Smeris Pindakaas​

Smeris maakt de lekkerste pindakaas voor op je boterham en pindasaus voor op je hamburger of je friet. Dat doen ze met aandacht voor het milieu. Kun jij dus zorgeloos genieten van echte pindakaas en pindasaus.

E-Expansion heeft een nieuwe website voor Smeris gebouwd met daarbij een geïntegreerde webshop. Nu bieden bij ondersteuning in SEA, SEO en conversie optimalisatie.

Slegers computers

Slegers computers is een professionele organisatie die je helpt bij al je ICT vraagstukken. Je kunt hier terecht voor randapparatuur, back-up systemen, de aanleg van netwerken, software of voor het beveiligen van uw computer, laptop of netwerk.

E-Expansion heeft voor Slegers computers een nieuwe website gebouwd en de SEO geoptimaliseerd.

E-Expansion - Slegers computers
Maref Mierlo

Maref​

Maref is een metaalbewerkingsbedrijf die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ze investeren veel in een ontzettend hoogwaardig machinepark en dit wilde ze ook graag uitstralen op de website. Wij hebben daarom voor Maref metaalbewerking een compleet nieuwe website gebouwd. Nu de website is opgeleverd zijn we gestart met de SEA en SEO strategie om het maximale resultaat uit deze webshop te kunnen halen.

XJ-Experience​

XJ-Experience is de specialist in jonge en luxe occasions in de regio Eindhoven. Voor dit autobedrijf hebben wij een nieuwe website ontwikkeld waarbij automatisch de voorraad wordt gesynchroniseerd in de website. Hierdoor wordt er veel tijd bespaard en kunnen ze meer tijd investeren in het opbouwen en onderhouden van klantrelaties.

E-Expansion - Portfolio - XJ-Experience
E-Expansion - Portfolio - Gardano

Gardano​

Gardano biedt oplossingen in buitenzonwering, poorten,  carports, veranda’s en aluminium schuttingen. Gardano heeft een eigen productie en staat voor stijlvol, duurzaam en een extreem hoge kwaliteit. Alles voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

E-Expansion heeft een nieuwe website gebouwd voor Gardano en houdt zich bezig met het genereren van hoogwaardige leads.

Brouwers Bedding

Brouwers Bedding is de leverancier van bedden voor hotels, retailers en de medische sector. Voor hotels levert Brouwers Bedding een breed scala aan boxsprings, matrassen, toppers, dekbedden, hoofdkussens en meer. 

E-Expansion heeft voor Brouwers Bedding een nieuwe website gebouwd, verzorgd de hosting, houdt zich bezig met SEO optimalisatie en lead generatie

Brover Bedrijfswageninrichtingen

Brover Bedrijfswageninrichtingen

Brover is met ruim 25 jaar ervaring expert op het gebied van bedrijfswageninrichtingen. Alle oplossingen zijn gericht op duurzaamheid, veiligheid, efficiency, kostenbesparing en ontzorging van klanten.

E-Expansion biedt Brover ondersteuning in leadgeneratie, conversie optimalisatie en SEO.

BambooLogic

BambooLogic Europe is een Europese organisatie, gevestigd in Nederland, die zich toelegt op het kweken van bamboe. De organisatie bezit strategisch geselecteerde grondopties in Portugal met als doel hier bamboeplantages te ontwikkelen. Wij hebben de website voor BambooLogic ontwikkeld en werken aan een marketing strategie.

E-Expansion - Portfolio - BambooLogic
E-Expansion - new customer - Smederij Verbruggen

Smederij Verbruggen

Smederij Verbruggen B.V. bestaat reeds 150 jaar (opgericht in 1861) en is gespecialiseerd in het vervaardigen van staalconstructies in de ruimste zin van het woord. Denk hierbij aan staalconstructies voor woningbouw, appartementenbouw, hallenbouw, stallenbouw, trappen, hekken en bordessen.

Wij hebben voor Smederij Verbruggen een compleet nieuwe website gebouwd. Nu de website is opgeleverd zijn we gestart met de SEA en SEO strategie om het maximale resultaat uit deze website te kunnen halen.

Gingermood

Altijd de juiste coach voor jouw coachvraag! Gingermood richt zich op het matchen van bedrijven en particulieren met de coach waarnaar zij op zoek zijn. E-Expansion is gestart met het restylen van de huidige website om deze actiegerichter te maken. Daarnaast houdt E-Expansion zich bezig met de SEA- en de SEO strategie om meer verkeer en dus ook resultaat te genereren.

E-Expansion - Portfolio - Gingermood
Autorijschool - Martijn Bakker - Website

Autorijschool Martijn Bakker

Wij hebben voor Martijn Bakker van Autorijschool Martijn Bakker een compleet nieuwe website met huisstijl ontwikkeld. Naast het design hebben wij er ook voor gezorgd dat de website helemaal SEO geoptimaliseerd is zodat hij sneller gevonden gaat worden.

Kleurenwaaier

Voor kleurenwaaier.nl heeft E-Expansion een compleet nieuwe huisstijl ontworpen  inclusief het logo. Deze website hebben wij in juni 2019 gelanceerd en is ontwikkeld in Magento2. Nu houden wij ons bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

E-Expansion - Portfolio - Kleurenwaaier
E-Expansion - Anne-Cares

Anne-Cares​

Voor Anne-Cares heeft e-expansion een nieuwe website gebouwd om de vindbaarheid in de regio te vergroten. Anne-Cares biedt als jonge, snelgroeiende thuiszorgorganisatie verzorging, verpleging en begeleiding. Het welzijn van u of uw naasten en dat van onze medewerker staan bij Anne-Cares centraal. Alleen met persoonlijke aandacht van alle betrokkenen kunnen we met elkaar passende en betaalbare zorg haalbaar maken.

Sqquadd Bamboo Socks

Alle SQQUADD bamboe sokken zijn gemaakt van 100% bamboe. Met een uitgebreid assortiment in zakelijke sokken, kindersokken en footies bieden zij voor iedereen een comfortabele sok.

Sqquadd Bamboo Socks - nieuwe website
E-Expansion - Pieters - nieuwe website

Pieters Cleaning Group

Schoonmaak, onderhoud en specialistische reiniging. Schoonmaakbedrijf Pieters is hiervoor jouw geschikte partner.

E-Expansion heeft voor Pieters een nieuwe website gebouwd, verzorgd de hosting, houdt zich bezig met SEO optimalisatie en lead generatie

Autorijschool Ties van Grootel

Voor autorijschool Ties van Grootel te Eindhoven hebben wij een compleet nieuwe website gebouwd met een mooie, moderne en professionele uitstraling. Daarnaast zijn wij gestart met een SEO campagne.

E-Expansion - Portfolio - Autorijschool Ties van Grootel

Are you ready to boost your business?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie!

E-Expansion - logo met slogan

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.