Portfolio

Ons portfolio

In het afgelopen jaar hebben wij met een waardevol klantenbestand gebouwd aan ons portfolio, hier zijn we enorm trots op. Dit bestand bestaat uit bestaande bedrijven en nieuwe start-ups waarvoor wij compleet nieuwe geoptimaliseerde websites/webwinkels hebben gebouwd maar ook uit klanten waarvoor wij aan de slag zijn gegaan om meer resultaat te behalen. Wij verstaan hieruit het genereren van meer leads of juist meer aankopen op de website. Voor deze klanten hebben wij verschillende taken mogen verrichten zoals het ontwikkelen en designen van nieuwe websites, het optimaliseren van bestaande websites, ontwikkelen van nieuwe huisstijlen, conversieoptimalisatiemarketingstrategiën, mediastrategiën etc. 

Benieuwd naar onze referenties? Bekijk ons portfolio hier:

E-Expansion - Undiemeister - Website design

Undiemeister®

Undiemeister® is “The Next Step in gentlemen’s underwear”. Revolutionair, ongekend comfortabel en stijlvol. Gemaakt van Mellowood®, van onvergelijkbare topkwaliteit. Kleuren geïnspireerd op de natuur en de meest duurzame optie die er is. Voor Undiemeister®’s Mellowood® bestaat geen alternatief. Jeroen Adriaans (voormalig CEO van Bamigo) heeft met Rik Vegter (Founder van Greendaddy) de stap gezet naar nog duurzamer textiel.

E-Expansion heeft de website van Undiemeister® gebouwd en houdt zich bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

Dryly​

Dryly is de nieuwe moderne variant voor de plaswekker die kinderen helpt om zindelijk te worden. Bedplassen is verleden tijd dankzij deze  fantastische oplossing. Voor deze start-up ontwikkelen wij de nieuwe website en nemen wij de volledige e-commerce uit handen.

E-Expansion - Portfolio - Dryly
E-Expansion - new customer - Blundstone

Blundstone

Het Australische familiebedrijf Blundstone is al bijna 150 jaar over de hele wereld ongekend populair. Online kunt ook u op uw gemak ons uitgebreide en gevarieerde aanbod Blundstone schoenen bekijken en bestellen. Naast een veelvoud aan unisex schoenen verkopen zij ook speciale damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. 

E-Expansion heeft de twee bestaande websites van Blundstone vervangen door één nieuwe website. Nu de nieuwe website is gelanceerd bieden zij ondersteuning in conversie optimalisatie, SEO en de marketing-/mediastrategie.

Beddenkoopjes.nl

Beddenkoopjes.nl is dé online slaapspecialist van Nederland. Beddenkoopjes heeft een speciaal assortiment bestaande uit boxsprings, matrassen, toppers, dekbedden en hoofdkussens. Zij leveren maximale kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor iedereen een bed dat volledig past in zowel het design als het lig-comfort.

E-Expansion heeft voor Beddenkoopjes.nl een huisstijl ontwikkeld, een nieuwe website gebouwd en is gestart met SEO werkzaamheden. Daarnaast gaan zij zich inzetten voor een juiste marketing- & mediastrategie.

Beddenkoopjes - portfolio - new design
E-Expansion - Socksock.com

Sock & Sock

Elke maand een lach op je gezicht met de leukste unieke sokken. Voor Sock & sock hebben wij een compleet nieuwe website ontwikkeld. In opvolging op de lancering van de nieuwe website nemen wij het totale E-commerce gedeelte uit handen: SEO, SEA en alles wat erbij komt kijken.

Medellín Secret​

Voor het exclusieve en (h)eerlijke koffiemerk Medellin Secret hebben wij een nieuwe website/shop mogen ontwikkelen. Deze shop is in juni 2019 gelanceerd en is ontwikkeld in Woocommerce. We zijn nu gestart met de SEA en SEO campagnes om het maximale resultaat uit deze webshop te kunnen halen.

E-Expansion - Portfolio - Medellin Secret
E-Expansion - Portfolio - Gardano

Gardano​

Gardano biedt oplossingen in buitenzonwering, poorten,  carports, veranda’s en aluminium schuttingen. Gardano heeft een eigen productie en staat voor stijlvol, duurzaam en een extreem hoge kwaliteit. Alles voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

E-Expansion heeft een nieuwe website gebouwd voor Gardano en houdt zich bezig met het genereren van hoogwaardige leads.

IAMTORO​

IAMTORO is het nieuwe merk in heren (onder)kleding. Dit merk maakt een einde aan het beruchte bouwvakkers decolité. Dit merk is onder andere opgericht door de welbekende Everon Jackson Hooi. Voor IAMTORO zijn wij gestart met de conversie optimalisatie en bieden wij ondersteuning in de marketingstrategie.

E-Expansion - Portfolio - IAMTORO
E-Expansion - new customer - Keizer Creatie

Keizer Creatie

Keizer Creatie is creatief in relatie-, actie-, en eventmarketing. Wij creëren een concept op maat, waarmee wij joú in contact brengen met jouw relaties, klanten en medewerkers. Altijd met een heldere boodschap die verbindt. Jouw promotionele product, geschenk of evenement wordt daarmee een waardevol communicatiemiddel binnen en buiten jouw organisatie. Geef ook kleur aan jouw communicatie.

E-Expansion heeft nieuwe website van Keizer Creatie gebouwd.

Smeris Pindakaas​

Smeris maakt de lekkerste pindakaas voor op je boterham en pindasaus voor op je hamburger of je friet. Dat doen ze met aandacht voor het milieu. Kun jij dus zorgeloos genieten van echte pindakaas en pindasaus.

E-Expansion heeft een nieuwe website voor Smeris gebouwd met daarbij een geïntegreerde webshop. Nu bieden bij ondersteuning in SEA, SEO en conversie optimalisatie.

E-Expansion - Portfolio - Smeris

Are you ready to boost your business?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie!

E-Expansion - Logo - met tekst

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.