Portfolio

Ons portfolio

In het afgelopen jaar hebben wij met een waardevol klantenbestand gebouwd aan ons portfolio, hier zijn we enorm trots op. Dit bestand bestaat uit bestaande bedrijven en nieuwe start-ups waarvoor wij compleet nieuwe geoptimaliseerde websites/webwinkels hebben gebouwd maar ook uit klanten waarvoor wij aan de slag zijn gegaan om meer resultaat te behalen. Wij verstaan hieruit het genereren van meer leads of juist meer aankopen op de website. Voor deze klanten hebben wij verschillende taken mogen verrichten zoals het ontwikkelen en designen van nieuwe websites, het optimaliseren van bestaande websites, ontwikkelen van nieuwe huisstijlen, conversieoptimalisatiemarketingstrategiën, mediastrategiën etc. 

Benieuwd naar onze referenties? Bekijk ons portfolio hier:

E-Expansion - Undiemeister - Website design

Undiemeister®

Undiemeister® is “The Next Step in gentlemen’s underwear”. Revolutionair, ongekend comfortabel en stijlvol. Gemaakt van Mellowood®, van onvergelijkbare topkwaliteit. Kleuren geïnspireerd op de natuur en de meest duurzame optie die er is. Voor Undiemeister®’s Mellowood® bestaat geen alternatief. Jeroen Adriaans (voormalig CEO van Bamigo) heeft met Rik Vegter (Founder van Greendaddy) de stap gezet naar nog duurzamer textiel.

E-Expansion heeft de website van Undiemeister® gebouwd en houdt zich bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

Dryly​

Dryly is de nieuwe moderne variant voor de plaswekker die kinderen helpt om zindelijk te worden. Bedplassen is verleden tijd dankzij deze  fantastische oplossing. Voor deze start-up ontwikkelen wij de nieuwe website en nemen wij de volledige e-commerce uit handen.

E-Expansion - Portfolio - Dryly
Portfolio Kiber watches

Kiber® Watches

Kiber® is opgericht in 2005 door Richard Kies. Zijn fantasie wordt werkelijkheid. Een eigen horloge merk lanceren, dat is de droom van iedere horloge liefhebber! Het Nederlandse horloge merk Kiber® kent inmiddels tienduizenden enthousiaste dragers. Jeroen Adriaans (E-commerce specialist) en Richard Kies hebben de handen in een geslagen om het merk verder uit te bouwen op de online markt.

E-Expansion heeft de website van Kiber® gebouwd en houdt zich bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

Blundstone

Het Australische familiebedrijf Blundstone is al bijna 150 jaar over de hele wereld ongekend populair. Online kunt ook u op uw gemak ons uitgebreide en gevarieerde aanbod Blundstone schoenen bekijken en bestellen. Naast een veelvoud aan unisex schoenen verkopen zij ook speciale damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. 

E-Expansion heeft de twee bestaande websites van Blundstone vervangen door één nieuwe website. Nu de nieuwe website is gelanceerd bieden zij ondersteuning in conversie optimalisatie, SEO en de marketing-/mediastrategie.

E-Expansion - new customer - Blundstone
E-expasion portfolio Aerofilmsystems

Aerofilm

Aerofilm is al bijna 40 jaar actief in de luchtkussen transport. De roots van Aerofilm zit hem in de engineering en ze hebben hun bedrijf opgebouwd door nauw samen te werken met zijn/haar klanten.

E-expansion heeft voor Aerofilm de nieuwe website gemaakt en gaat zich nu bezig houden met leadgeneratie, SEO-strategie en SEA.

Beddenkoopjes.nl

Beddenkoopjes.nl is dé online slaapspecialist van Nederland. Beddenkoopjes heeft een speciaal assortiment bestaande uit boxsprings, matrassen, toppers, dekbedden en hoofdkussens. Zij leveren maximale kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor iedereen een bed dat volledig past in zowel het design als het lig-comfort.

E-Expansion heeft voor Beddenkoopjes.nl een huisstijl ontwikkeld, een nieuwe website gebouwd en is gestart met SEO werkzaamheden. Daarnaast gaan zij zich inzetten voor een juiste marketing- & mediastrategie.

Beddenkoopjes - portfolio - new design
E-Expansion - Socksock.com

Sock & Sock

Elke maand een lach op je gezicht met de leukste unieke sokken. Voor Sock & sock hebben wij een compleet nieuwe website ontwikkeld. In opvolging op de lancering van de nieuwe website nemen wij het totale E-commerce gedeelte uit handen: SEO, SEA en alles wat erbij komt kijken.

Het Gezinsleven

Het Gezinsleven, het leukste online magazine om jou en je gezin onvergetelijke momenten te bezorgen. Boordevol inspiratie om van iedere dag iets bijzonders te maken en alle tips en tricks om zoveel mogelijk van je gezin te kunnen genieten.

E-Expansion heeft voor Het Gezinsleven de huisstijl ontworpen en de website gebouwd.

E-Expansion - portfolio - Het Gezinsleven
E-expansion portfolio Medellin Secret

Medellín Secret​

Voor het exclusieve en (h)eerlijke koffiemerk Medellin Secret hebben wij een nieuwe website/shop mogen ontwikkelen. Deze shop is in juni 2019 gelanceerd en is ontwikkeld in Woocommerce. We zijn nu gestart met de SEA en SEO campagnes om het maximale resultaat uit deze webshop te kunnen halen.

De haardenshop

Wanneer u opzoek ben naar extra sfeer in huis is een haard de perfecte oplossing hiervoor. Elektrische haarden, gashaarden, bio ethanol haarden voor elke keuze ben je bij de haardenshop aan het juiste adres. De modellen bieden niet alleen goede sfeer, maar kunnen ook warmte afgeven. Bij De Haardenshop bieden wij een grote collectie variërend tussen inbouwhaarden, schouwen of wandhaarden.

E-Expansion heeft de website van De Haardenshop gebouwd en houdt zich bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

E-Expansion - Portfolio - De Haardenshop

Are you ready to boost your business?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie!

E-Expansion - Logo - met tekst

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.