E-Expansion – Website laten maken

Wil je een website laten maken? E-Expansion, gevestigd in Mierlo, is dé online specialist. Wij kunnen je website volledig naar wens voorzien van een design en het vervolgens ontwikkelen. De uitstraling van je website is erg belangrijk, deze fungeert in onze ogen namelijk als visitekaartje voor je bedrijf! E-Expansion heeft ervaring met het bouwen van verschillende soorten websites, denk hierbij aan grote online winkels tot informatieve websites bestaande uit een klein aantal pagina’s. De sleutel naar een succesvolle website is het zorgen dat een site overzichtelijk, responsive en goed vindbaar is. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk dan ons portfolio en zie welke bedrijven je voor zijn gegaan.

SEO geoptimaliseerd

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization en de vertaling hiervan is zoekmachineoptimalisatie. Waarom is dit belangrijk voor je website? Dit is van belang omdat Google (een zoekmachine) hieruit af kan leiden waar je website over gaat. Resultaat is dat Google relevant zoekverkeer naar je website zal begeleiden en je sneller zichtbaar bent in de organische zoekresultaten. Wanneer je jouw webpagina’s optimaliseert, inclusief de snelheid en andere technische factoren, vergroot je je zichtbaarheid voor mensen die zoekwoorden invoeren relaterend aan jouw product of dienst. De uitgebreide algoritme-updates van Google maken dit lastig en de best practices van vandaag hebben alles te maken met relevantie en intentie. Hoe weet je wat belangrijk is en wat niet? 

Als je van plan bent om over te stappen naar een nieuw design of wil je een nieuwe website laten maken? Hou dan rekening met een aantal technische aandachtspunten waar helaas niet elke webbouwer voldoende kennis van heeft. E-Expansion is dé specialist en heeft een bewezen trackrecord waarbij significante groei is gerealiseerd in een zeer korte tijd.

Http of https?

Je bent vrij om te bepalen of je een http of https link gebruikt. Mocht je ooit van plan zijn om betalingen via jouw website te ontvangen, zoals bijvoorbeeld via IDEAL, moet je een https-beveiliging hebben. Gezien de ontwikkelingen rondom de AVG adviseren wij altijd direct te starten met Https. Bijkomend voordeel is dat het een pré is voor de ranking binnen Google. Om groeikansen te benutten verzamelen wij ook graag nuttige data van bezoekers. Ook hier moet veilig mee omgegaan worden waardoor Https geadviseerd wordt.

Websitesnelheid

Een website laten maken waarbij niet (voldoende) gekeken is naar de website snelheid is gedoemd te mislukken. Veel websitebouwers staan onder druk en leveren een niet-zoekmachine vriendelijke broncode aan wat de paginasnelheid negatief beïnvloedt. Wij houden vanzelfsprekend wel rekening met de laadsnelheid en zorgen er dan ook voor dat de website, bij de oplevering, snel laadt. Een trage website is één van de grootste irritatie punten bij de eindgebruiker en zorgt er in veel gevallen voor dat de bezoeker je site verlaat. Wil je een website laten maken zorg dan dat dit punt altijd een hoge prioriteit krijgt.

Website laten maken met responsive design

Sinds 2016 wordt iedere website geïndexeerd op basis van een Mobile First Index door Google. Dit houdt in dat je website als eerste wordt gewaardeerd op basis van je prestaties op mobiele apparaten. Dit komt door het kantelpunt wat in 2015 bereikt is. Sindsdien zijn er meer zoekopdrachten via mobiele apparaten binnengekomen dan via een desktop. Om een maximale gebruikerservaring neer te kunnen zetten moet je website 100% goed fungeren op mobiele apparaten. Het design optimaliseren voor de diverse mobiele apparaten heet responsive design. E-Expansion houdt hier rekening mee tijdens het bouwen van jouw website. Een website laten maken door een partij die geen rekening houdt met een responsive design is een NO GO. Neem dat maar van ons aan.

Meta informatie

Het bepalen van de title tag is de eerste stap. Dit bepaalt namelijk de relevantie van de inhoud van jouw website. Het opnemen van een relevant zoekwoord in de title tag is dus erg belangrijk. Google heeft een aantal basistechnieken welke we te allen tijde uitvoeren. Zoals we aan het begin aangegeven hadden staat een goede SEO aan de basis van een goede vindbaar. Klein voorbeeld is dat het onderwerp altijd in de eerste 100 leestekens staat van de eerste alinea terug te vinden is. Tevens zorgen we ervoor dat jouw title tags en meta descriptions zoekmachinevriendelijk zijn. Een website laten maken draait dus niet enkel om de looks, onthoud dat goed.

Als e-commerce specialisten hebben wij veel ervaring in het ontwikkelen van websites omdat wij alle relevante achterliggende logica’s meenemen. Even hoog op de prioriteitenlijst zetten wij SEO. Als wij je website ontwikkelen maken wij niet alleen een mooi design maar zorgen wij er voornamelijk voor dat deze SEO-technisch prefect is opgebouwd. Hierbij houden wij onder andere rekening met:

  • Header-tags: Wat is een header tag? Header tags geven aan wat de titel (h1) en tussenkoppen (h2 t/m h6) zijn op een webpagina. De header tag is niet alleen zeer belangrijk voor de zoekmachines, maar ook fijn voor de leesbaarheid van de teksten op je website.
  • URL’s: Zoekmachines kijken ook naar de opbouw van de URL’s en zoekmachinevriendelijke URL’s is erg belangrijk. Wij geven je interne linkstructuur een goede URL-structuur mee welke aan alle eisen voldoet.
  • Afbeeldingen geven we een ALT-tekst mee en worden geoptimaliseerd voor de paginasnelheid. Door een ALT-tekst mee te geven aan je afbeelding, weet Google beter waar je webpagina over gaat. Je wordt hierdoor ook gevonden in Google Image Search.
  • Intern linken. We zorgen ervoor dat de webpagina’s van je site intern goed doorlinken naar elkaar. Hierdoor creëren we een soort spinnenweb, wat op lange termijn je autoriteit bepaald. Een goede interne linkstructuur zorgt daarnaast ook voor een betere Page Authority (= autoriteit van je landingspagina), die tevens je ranking beïnvloedt

Wil jij een nieuwe website laten maken?

Wil jij een website laten maken door een ervaren en professionele partij? Bij E-Expansion staat resultaat altijd op nummer 1. Wij zoeken naar de beste manier om ervoor te zorgen dat jij het maximale resultaat kunt bereiken met je nieuwe website. Wil je door E-Expansion je website laten maken? Neem dan contact met ons op!

e-expansion-logo

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.