Home » Smeris Pindakaas verkrijgbaar in de Albert Heijn

Smeris Pindakaas verkrijgbaar in de Albert Heijn

Enige tijd geleden hebben wij de nieuwe website inclusief webshop voor Smeris Pindakaas mogen lanceren. Vanaf de lancering heeft het zich ontwikkeld als een sterk merk met een heerlijke smaak. Dat is afgelopen week beloond met een mooi succes/mijlpaal door in de schappen van Albert Heijn supermarkten te vinden te zijn.

Smeris pindakaas in de Albert Heijn

Na een lange periode van productontwikkeling is Smeris Pindakaas klaar voor het grote publiek. ‘Lekker, verantwoord en betaalbaar, zonder onnodige toevoegingen’. Sinds 22 juni 2020 is Smeris Pindakaas verkrijgbaar in alle Albert Heijn vestigingen en natuurlijk online op de website van de Albert Heijn en in de eigen webshop.

Smeris is verantwoord!

Smeris Pindakaas wordt handgemaakt met aandacht voor het milieu: met pinda’s, met cacao(‘buiten’)boontjes uit Ghana die anders worden weggegooid, zonder palmolie en zonder conserveringsmiddelen. Er is zeer veel aandacht gespendeerd aan een verantwoord product. De wereld is mooi en dat moet zo blijven. Ze hebben een eigen magazijn bij de pindakaasfabriek in Sassenheim en voor de distributie zijn flexibele logistieke partners gevonden die passen bij de huidige volumes.

Online kopen?

E-Expansion heeft voor Smeris Pindakaas in September 2019 een nieuw website design gemaakt en deze opgeleverd inclusief een mooie bijpassende webshop. Smeris heeft in de tussentijd hard gewerkt aan de deals met de supermarkten om een verdere groei te realiseren. Met veel trots kunnen de oprichters dan ook vermelden dat deze mijlpaal succesvol behaald is.

Smeris verkoopt potten Pindakaas en Pindasaus online via de eigen webwinkel per zes potten tegelijk. ’Gezinnen met kinderen en echte liefhebbers gaan snel door hun voorraad heen’, volgens de oprichters. Smeris verzendt daarom pakketten van 6 potten naar keuze via PostNL. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een leuke Smeris Pindakaas trui te kopen in combinatie met de potten pindakaas en -saus. De t-shirts zijn een enorme hit op festivals en evenementen.

Ben jij ook op zoek naar een goede website (design)? Neem dan contact met ons op!

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier