Home » Undiemeister lanceert TV commercial

Undiemeister lanceert TV commercial

Undiemeister lanceert TV commercial omdat de hele wereld moet weten wie Undiemeister® is en waar Undiemeister® voor staat! Daarom hebben zij in samenwerking met E-Expansion besloten om de grote stap richting de televisie te zetten. Waarom televisie? Undiemeister® is online al behoorlijk dominant aanwezig. Misschien heb je ze al voorbij zien komen op social media of door middel van verschillende Google ads of juist tijdens het lezen van de krant. Nu is het tijd om de doelgroep verder te verbreden en vandaar deze mooie keuze “Undiemeister lanceert TV commercial”!

De rol van E-Expansion

Enige tijd geleden is E-Expansion een samenwerking aangegaan met Undiemeister®. Dit was een logische stap omdat de oprichter van E-Expansion ook mede oprichter en CEO is van het merk Undiemeister®. E-Expansion is verantwoordelijk voor het design en de werking van de website van Undiemeister, de hosting, de visuals op social media etc. en voor de marketing- en media strategie. Met behulp van de kennis en ervaring van Jeroen Adriaans (voormalig CEO van Bamigo) hebben wij ook nu weer snel deze mooie stappen kunnen zetten.

Lancering van de TV campagnes

De TV is voor Jeroen bekend terrein. Wij zijn in samenwerking met de Maatschap voor Reclame gestart met het bedenken van een goed concept. Het is natuurlijk belangrijk om je te onderscheiden en we willen naamsbekendheid creëren. Hoe zorg je er nu voor dat je gaat opvallen met je reclame tussen alle bekende merken? Deze vraag heeft ons enige tijd bezig gehouden, we zijn dan ook erg benieuwd wat je vind van het eindresultaat!

Wat maakt Undiemeister® zo uniek?

Undiemeister® maakt gebruik van de door hen zelf ontwikkelde stof Mellowood® waar inmiddels ook een patent op is ontvangen. De stof Mellowood® is een unieke stof die 100% milieuvriendelijk is en maximaal Co2 neutraal, dit moet natuurlijk iedereen weten en nog belangrijker.. dragen! Om dit streven te kunnen bereiken is er besloten om gebruik te maken van TV campagnes. Om de duurzaamheidsgedachte nog meer kracht bij te zetten hebben wij een Meisterstaffel geïntroduceerd bij Undiemeister. Op deze manier proberen we de klanten te overtuigen om grotere bestellingen te plaatsen waardoor er minder zendingen gerealiseerd dienen te worden. Hiervoor wordt de klant beloont met een fikse korting die oploopt tot wel 40%!

De Undiemeister® TV commercial

Wij denken dat we goed geslaagd zijn om Undiemeister® als een premium merk onder de aandacht te brengen ten opzichte van alle alternatieve herenondermode die te koop zijn. Wij hopen dat jij dat ook vindt en dat de TV commercial opvalt en goed bij je blijft hangen uiteraard. Benieuwd naar onze commercial? Bekijk hem hier:

Ben jij ook op zoek naar een goede website (design), hosting, SEO strategie of juist een marketing– of mediastrategie? Neem dan contact met ons op!

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier