Home » Website development

Website development

Omdat er miljoenen websites zijn, is het essentieel om op te vallen. Maar hoe doe je dit? Hoe val je nu echt op tussen je concurrenten en kom je bijvoorbeeld bovenaan in Google? E-Expansion helpt je van A tot Z bij het creëren van jouw unieke website.

Website development is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van een goede website. Wanneer we het gewenste website design gerealiseerd hebben ontwikkelen we je website of webshop met de nieuwste technieken. In de meeste situaties wordt de website of webshop in WordPress of WooCommerce gebouwd. Gaat je voorkeur uit naar een ander platform, zoals Shopify of Magento? Geen probleem, ook hierin kunnen we je uitstekend helpen.

Dankzij onze brede kennis en ervaring op het gebied van website development zijn wij in staat om jouw wensen uit te werken en ze tot in detail te optimaliseren. Zo laten we je organisch sneller groeien en kan jij beter inspelen op de behoeftes van je doelgroep. Hierdoor zijn wij in staat meer omzet, meer bezoekers, meer bekendheid en dus meer conversie te realiseren voor jouw bedrijf.

Onze kennis op het gebied van website development zorgt ervoor dat we je voorzien van een goede website. Niet alleen zullen er meer mensen op jouw website komen, dankzij onze kennis op het gebied van SEO, ook verzien we de bezoekers van de juiste informatie. Zo kunnen zij met een goed gevoel een bestelling, aanvraag of afspraak maken met jouw bedrijf. 

Onze werkwijze

We maken graag kennis onder het genot van een heerlijke kop koffie. Tijdens deze kennismaking bespreken we wat jouw wensen zijn en hoe wij deze passend maken in concrete doelstellingen.

Wat is de visie van jouw bedrijf? Waar hecht je waarde aan, waar hechten je klanten waarde aan en wat vindt jijzelf mooi?

Onze focus is om een goed beeld te krijgen van de huidige situatie en waar jullie naar toe willen. Zo kunnen wij een mooi voorstel maken, die uniek is voor jouw bedrijf!

Wij gaan van start met de verkregen informatie. Allereerst gaan we kijken naar de UX (ook wel User Experience). Dit is in principe hoe dat klanten jouw website ervaren en daarom een van de belangrijkste dingen voor websites.

Dit doen we door het maken van wireframes, de bouwtekeningen van een website. Als alle wireframes gemaakt zijn, gaan we kijken naar de user interface. Hier kunnen we visuele wijzigingen in maken, zodat jouw website een compleet unieke look krijgt. 

Het ontwikkelen vindt gestructureerd, transparant en stapsgewijs plaats. We vinden het belangrijk dat jij weet wat er precies speelt, en daarom informeren we je graag over onze bezigheden. Zo voorkomen we ongewenste verrassingen en kun jij direct jouw voorkeuren uitspreken. 

We optimaliseren de wireframes en blijven doorgaan totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedback, we gaan pas door naar de volgende stap als jij volledig tevreden bent!

Zodra de ontwerpfase klaar en goedgekeurd is, gaan we verder in ons website development proces; de bouwfase!

Ook hier betrekken we je graag in het proces. Zo kun je de voortgang continu bijhouden in onze testomgeving. Je krijgt hiervoor jouw eigen login, zodat je altijd de meest recente updates over jouw website kunt vinden. 

Zodra we iets afgerond hebben, delen we het met je. Heb jij ergens nog feedback op? Dan gaan we dat direct voor je doorvoeren!

Na het bouwen van de website, volgt een grondige testfase, waarin alle functionaliteiten uitbundig getest worden.

Zo houden we rekening met verschillende soorten apparaten en webbrowsers. Ook zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos werkt; zowel aan de voorkant als achterkant.

Dankzij onze expertise op het gebied van website development, weten wij precies waar we moeten kijken bij het bouwen en testen van een website. Hierdoor kan jij zorgeloos aan de slag met jouw nieuwe website!

Als de website gereed is voor oplevering begeleiden we je met een introductie door alle functionaliteiten. Hierdoor zorgen we ervoor dat je direct goed uit de startblokken kunt schieten. Uiteraard zetten we ook meteen alles klaar op het gebied van hosting, e-mails en talloze andere randzaken!

Hosting

E-Expansion biedt naast website development & design ook webhosting aan. Wil jij verzekerd zijn van de snelste website met de beste service?

Benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen?

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier