Home » Website development » Website design

Website design

Wij zijn van mening dat aandacht voor detail van het grootste belang is bij het ontwerpen van goede professionele websites.

 

Door de perfecte balans te vinden tussen website functionaliteit en website design, zal uw website er niet alleen aantrekkelijker uitzien maar ook beter vindbaar en gebruikersvriendelijk zijn. Het website design is mede bepalend voor het aantal verkopen of leads dat gerealiseerd wordt.

Het is dus erg belangrijk om de psychologische werking van ons brein mee te nemen en medebepalend te maken in het eindresultaat. De kleur, positie of grote van bijvoorbeeld je bestelknoppen hebben invloed op het uiteindelijke succes.

Wanneer je website live is kunnen we hulp bieden bij verschillende AB-testen om het resultaat van jouw website te optimaliseren. Dit is onderdeel van ons conversieoptimalisatie proces, hierbij gaan we allerlei testen in gang zetten om te onderzoeken hoe we klanten sneller tot de gewenste actie kunnen laten komen.

Professionele aanpak

Wij staan voor je klaar om te werken aan het beste eindresultaat. We helpen je met het bepalen van de juiste structuur en de inhoud van je website. Naast het maken van een design en een goed werkende website staan wij altijd voor je klaar, ook na de oplevering van je website. Bij E-Expansion ben je zeker van:

  • Persoonlijk advies
  • Een uniek design
  • Professionele uitstraling
  • Een verbetering in de vindbaarheid van je website
  • Support, ook na oplevering

Wij zijn pas gelukkig wanneer de klant dat ook is, wij zullen daarom altijd op zoek blijven naar verbeteringen om nog meer resultaat te kunnen behalen.

Responsive website design

Een website design wordt door ons altijd responsive gemaakt. Dit wil zeggen dan de designs zich aanpassen aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website.

Bij een responsive website is geen ingewikkelde apparaatdetectie of javascript nodig. Er is slechts één website waarvan de broncode onderhouden moet worden. Voor elke resolutie wordt bepaald wat er wordt getoond en hoe. De tekst is altijd goed leesbaar zonder te hoeven zoomen.

Krachtig design

Bij het maken van het design voor jouw website is het belangrijk dat we in het bezit zijn van jullie merkboek. Het is belangrijk dat de huisstijl van je bedrijf overal in terugkomt zodat we een goede herkenning kunnen realiseren. Daarnaast proberen we een stukje psychologie te verwerken in het design, het kleurgebruik, posities van knoppen en zelfs in het formaat. Deze factoren hebben uiteindelijk effect op het resultaat. 

Wil je een website design die zowel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk en vindbaar is?

Benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen?

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier