Diensten

E-Expansion biedt verschillende diensten en services aan

Wij bieden een breed scala aan professionele diensten, zodat we u van A tot Z kunnen ondersteunen. Wij zetten alles op alles om uw bedrijf online succesvoller te maken.

1. Website analyse

In de website analyse gaan we dieper in op het design van de website, de opbouw van de website, de usability en de vindbaarheid. We bekijken de website als een zeer kritische klant en checken alle onderdelen en functionaliteiten. We bepalen gezamelijk de doelen van je website/winkel, bekijken in hoeverre je huidige website hieraan voldoet en hoe we dit kunnen optimaliseren.

Het perfectioneren van het design en de werking van je website zorgt ervoor dat je klanten sneller overgaan tot een actie zoals het daadwerkelijk plaatsen van een bestelling of het indienen van een aanvraag. Naast een layout analyse is het belangrijk dat wij een goede SEO analyse maken. Hierbij onderzoeken wij of je site goed geïndexeerd wordt in Google zodat je sneller naar voren komt in de organische zoekresultaten.

2. Website design

Wij zijn van mening dat aandacht voor detail de belangrijkste factor is bij het ontwerpen van goede professionele websites. Door de perfecte balans te vinden tussen functionaliteit en design, zal uw website er niet alleen aantrekkelijker uitzien, beter vindbaar zijn en gebruikersvriendelijker zijn maar ook beter converteerbaar.

Het design van de website is mede bepalend voor het aantal verkopen of leads dat gerealiseerd wordt. Het is dus erg belangrijk om de psychologische werking van ons brein mee te nemen en medebepalend te maken in het eindresultaat. De kleur, positie of grote van bijvoorbeeld je bestelknoppen hebben invloed op het uiteindelijke succes.

Wanneer de website live is kunnen we hulp bieden bij verschillende AB-testen om het resultaat van jouw website te optimaliseren.

 

3. Website development

Een website of webshop bouwen? Dan heb je een goede basis nodig. Deze basis leg je door middel van goede code. Onze developers weten precies hoe ze deze moeten opbouwen en zorgen ervoor dat aanpassingen en optimalisaties ten alle tijden mogelijk zijn.

Wij bouwen de meeste webshops in WordPress en/of Magento. We hebben naast deze platformen ook ervaring met vele andere systemen zoals bijvoorbeeld Shopify. Door onze ervaring hebben wij in het verleden al verschillende functionaliteiten gebouwd voor diverse webshops. Deze functies worden opgeslagen in onze interne databank zodat we deze functies kunnen gebruiken bij elk nieuw project.

4. Conversie optimalisatie

De definitie van conversie optimalisatie, ook wel ‘conversie marketing’ genoemd is het optimaliseren van je online conversies.  Een conversie is een gewenste actie die bezoekers op jouw website / webshop doen. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

 • Een offerteaanvraag
 • Een (eerste) bestelling
 • Een telefoontje
 • Een aanmelding op een programma
 • Een inschrijving op een nieuwsbrief
 • Etc.

Al deze conversies (doelen) kunnen we meetbaar maken in Google Analytics. Het gemiddelde conversiepercentage ligt bij lead generation rond de 1% en bij shops tussen de 1% en de 5% (afhankelijk van de situatie).

5. Marketingstrategie

Veel ondernemers zetten hun website marketing in om te zorgen voor een succesvolle branding. Het doel van de meeste bedrijven is om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de naamsbekendheid te vergroten. In veel gevallen wordt er geïmproviseerd en ontbreekt er een goed marketingplan met een tactvolle strategie.

Wij zijn van mening dat ieder bedrijf een duidelijke marketingstrategie zou moeten hebben. Een marketingstrategie is een juiste fit tussen markt en organisatie om vervolgens de doelgroep te benaderen met passende marketinginstrumenten. Om een weloverwogen marketingstrategie te kunnen opstellen starten we met het formuleren van een visie, missie en doelstellingen van je bedrijf.

E-Expansion helpt je bij het formuleren van deze onderdelen en het schrijven van een passend plan bij jouw onderneming

6. Media strategie

Als opvolging van de marketingstrategie van je onderneming gaan we kijken naar een bijpassende mediastrategie. Hoe kunnen we jouw beschreven doelgroep het beste benaderen en via welke kanalen?

Door de opgedane kennis en ervaring in het verleden kunnen wij u hierin adviseren en indien gewenst ook volledig in ontzorgen. We hebben een groot netwerk opgebouwd in de media wereld en weten precies hoe we de beste deals voor jouw onderneming kunnen sluiten.

7. Hosting & Onderhoud

Wij bieden diverse onderhoudscontracten in combinatie met webhosting voor jouw website/webwinkel. Deze contracten bestaan naast hosting onder andere uit:

 • Checken van de maandelijkse updates
 • Repareren van zichtbare fouten
 • Spambestrijding
 • Backups
 • Pagina caching
 • Etc.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Klik op de onderstaande knop om deze te bekijken.

8. dASHBOARDS

Iedereen wil op elk gewenst moment kunnen zien hoe zijn/haar onderneming ervoor staat. Goed ingerichte dashboards zorgen ervoor dat je in één oogopslag inzicht hebt in alle belangrijke ontwikkelingen van je onderneming.

Zo is het mogelijk om vooraf gedefinieerde doelen te bepalen en vast te zetten in het dashboard. Hierdoor is eenvoudig te zien wat de actuele status is van het te behalen doel. Voeg waar nodig alarmeringen toe die aangeven wanneer het doel behaald is of juist dreigt niet behaald te worden. 

Vragen of onze diensten en/of services?

Heb je vragen over één van onze diensten of staat de dienst waar juist jij naar op zoek bent niet vermeld op deze pagina? 
Neem dan contact met ons op, we bekijken graag samen met jou of we je van dienst kunnen zijn.

Are you ready to boost your business?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie!

E-Expansion - logo met slogan

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.