Sock & Sock bundelt de krachten met E-Expansion

Vandaag hebben wij een feestelijk momentje bij E-Expansion wat wij graag met jullie willen delen. Sock & Sock en Jeroen Adriaans (E-Expansion) slaan vanaf vandaag officieel de armen ineen om de verdere groei van dit fantastische en vooral ook vrolijke bedrijf te realiseren!

E-Expansion gaat zijn kennis en ervaring inzetten om de groei verder te versnellen en om de mogelijkheden voor een internationale groei verder te versnellen.

Sock & Sock en E-Expansion

Wie is Sock & Sock?

Sock & Sock is in 2018 als leuk initiatief begonnen door drie studenten van de TU Eindhoven: Bas, Bob & Maurice. Zij zijn drie schoolvrienden die ervan overtuigd zijn dat het leven niet al te serieus genomen hoeft te worden. Met deze gedachte hebben zij besloten om sokken te gaan ontwerpen die precies aansluiten bij hetgeen waar zij voor staan: uitdagend, kleurrijk en altijd met een knipoog. Op deze manier proberen ze de combinatie van vrolijkheid en veel humor maandelijks met hun huidige fantastische abonnees te delen.

Met dit unieke sokken abonnement zorgen wij ervoor dat jij je helemaal de pleuris straalt! Elke maand de gaafste designs gratis thuisbezorgd. Nooit meer te weinig sokken. Nooit meer saaie sokken. En nooit meer de deur uit om sokken te kopen! Wij nemen alles uit handen zodat jij elk dag speciaal kan zijn!

Elke sok die binnenkomt vertelt een verhaal. Wij willen dat er vanaf het moment dat het befaamde blauwe zakje bij je op de deurmat valt direct een glimlach op jouw gezicht ontstaat die niet meer weggaat. Wij geloven dat we met zoiets kleins als een maandelijkse sokkenverrassing het leven nét wat mooier kunnen maken en het is onze missie dit met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen.

Sock & Sock

Hoe ontstaan onze sokken?

Wij proberen al onze creativiteit en awesomeness in het ontwerp van onze sokken te steken. We worden geïnspireerd door alles wat we om ons heen zien en proberen dit continu te vertalen naar sokken die onze klanten blij maken. Op het moment dat we allemaal volledig achter het ontwerp van de sokken staan sturen we het op naar onze vriend Tarik. Wij hebben zijn fabriek in Turkije zorgvuldig uitgekozen omdat hij erg goed voor zijn personeel zorgt, heel fijn met ons meedenkt en bovenal met veel liefde en zorg onze sokken produceert. Als hij ons ontwerp ontvangt worden er eerst enkele proefexemplaren gemaakt en wanneer deze helemaal naar wens zijn worden de sokken geproduceerd en op de vrachtwagen naar Nederland gezet.

Wall of fame

Ook bij E-Expansion worden worden wij vrolijk van deze sokken. Vandaar wat wij één wand omgetoverd hebben tot de Sock & Sock wall of fame. Iedere maand wordt de nieuwste sok toegevoegd aan deze wall of fame. Zie hieronder het resultaat van de wall of fame tot nu toe.

e-expansion-logo

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.