Home » Cases » De Zwaan Geldrop

De Zwaan Geldrop

Op een herkenbare plek tegenover Geldrops Brigidakerk, aan de rand van centrum Geldrop, vind je restaurant de Zwaan. Laat je voor lunch of diner volledig in de watten leggen. Een plek waar je zakelijk of met vrienden of familie kunt genieten in een ongedwongen sfeer.

Smaakvolle socialmedia

De socialmedia tijdlijn van Restaurant de Zwaan was toe aan de volgende stap. E-expansion heeft gezorgd voor een template waarin een boodschap binnen de huisstijl kan worden gecommuniceerd. Afgewisseld met nieuwe fotografie is restaurant de Zwaan klaar voor de toekomst.

Fotografie

Een nieuwe website vraagt om professioneel fotomateriaal. E-expansion heeft gezorgd voor sfeer én smaakvolle fotografie. Zo is er letterlijk een kijkje in de keuken en doen gefotografeerde gerechten je vanzelfsprekend watertanden. 

de zwaan portfolio fotografie2
de zwaan portfolio fotografie3
de zwaan portfolio fotografie4
de zwaan portfolio fotografie1

Website

E-Expansion heeft de website van De Zwaan in WordPress met boekingsmodule ontwikkeld. Reserveren is vanaf nu in een handomdraai geregeld. Daarnaast is er gekeken naar conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

e expansion portfolio de zwaan desktop design

Benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen?

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier