Home » De lancering van Dryly is een feit!

De lancering van Dryly is een feit!

E-Expansion is, als partner, nauw betrokken bij het concept Dryly. Jeroen Adriaans en Clarien Ijlstra hebben elkaar in 2018 leren kennen en het Dryly idee van Clarien besproken. Jeroen was direct enthousiast en daaruit is een mooie partnership ontstaan waarbij E-Expansion verantwoordelijk is voor de finance, de website en de marketing. Na ruim één jaar met mooie ervaringen en de daarbij behorende uitdagingen is Dryly een feit geworden. De site is sinds vandaag live en we kunnen onze eerste bestellingen ontvangen en de klanten verblijden met hun producten.

Hoe is het idee ontstaan

Het idee van Dryly is ontstaan omdat Clarien IJlstra persoonlijk problemen meegemaakt heeft rondom bedplassen met één van haar eigen kinderen. Zij heeft in het verleden alle denkbare oplossingen uitgeprobeerd, maar uiteindelijk werkte alleen de plaswekker….eventjes. Het mooiste aan dit idee is dat haar eigen kind zelf met het idee kwam om de plaswekker leuker te maken. Samen met het Dryly team zijn we op onderzoek uitgegaan naar hoe we de bestaande plaswekker methode beter en leuker konden maken. Zowel voor het kind, als voor de ouders. Bedplassen is de nachtmerrie van elk kind en uiteindelijk ook voor ons als ouders. Ook de kosten die het met zich meebrengt zijn niet misselijk; wassen, wassen en nog eens wassen.

Deze problemen behoren nu tot het verleden! Dryly heeft de beste en meest geavanceerde oplossing verbeterd om kinderen op een leuke en positieve manier te helpen in de strijd tegen het bedplassen.

Dryly, de beste beste oplossing tegen bedplassen

De plaswekker methode is de meest effectieve manier om bedplassen aan te pakken. Van de kinderen die de plaswekkermethode volgen is 89% binnen drie maanden zindelijk, ook s’nachts. Uw kind draagt op het eerste oog een normaal broekje, echter is dit een speciaal broekje dat in verbinding staat met de ontvanger.  Zodra het broekje nat wordt maakt de ontvanger uw kindje wakker en krijgt u zelf ook een signaal op uw telefoon. Dryly heeft hier een pandabeer; Wizzu aan toegevoegd. Het ultieme vriendje van uw kind. Samen met Wizzu gaat uw kind ontwikkelen en leren. In de mobiele app houden we het gedrag van uw kindje bij en motiveren we uw kindje om samen met Wizzu droge nachten te maken.

Elk kind vol zelfvertrouwen

Iedere ouder wil dat zijn of haar kinderen gelukkig zijn. Wij ook! Bedplassen kan een kind ongelukkig en onzeker maken, wij helpen je hier graag vanaf. Bezoek de Dryly website hier!

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier