Ons team

Het E-Expansion team

Ons team staat altijd voor je klaar. Wij richten ons op jullie uitdagingen en buigen deze om tot mogelijke successen. 

Ons management

Dankzij ons divers managementteam bestaande uit professionals met elk hun eigen specialiteiten kunnen wij gericht en efficiënt ondersteuning bieden aan elke klant. Wij staan open voor elke uitdaging en gaan graag samen met jou op zoek naar de beste oplossing. Met behulp van onze collega’s zijn wij instaat buitengewone resultaten te realiseren.
E-Expansion - Ons team - Jeroen Adriaans

Jeroen Adriaans

Founder

E-Expansion - Ons team - Collin Strengnaerts

Collin Strengnaerts

Marketing Specialist

E-Expansion - Ons team - Pippijn Stortelder

Pippijn Stortelder

IT specialist / Developer

E-Expansion - Ons team - Ilse Schoormans

Ilse Schoormans

Operations

E-Expansion - Coming soon

Alex Manders

Finance manager

Werken bij E-Expansion

Heb je interesse in een leuke en vooral ook leerzame uitdaging? Ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carière? Bekijk dan onze vacatures en wie weet zit er een passende functie voor jou tussen. Na het ontvangen van jouw motivatiebrief of e-mail en je CV nodigen wij je graag uit voor een kennismakinggesprek bij ons op kantoor.
 

Stageplaats

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage in de online wereld? E-Expansion is een jong en dynamisch bedrijf en is actief in veel verschillende online bedrijfssectoren. Door ons grote en vooral ook afwisselende klantenbestand doe je enorm veel kennis en ervaring op in de E-commerce. Je kunt bij ons terecht voor marketing, communicatie, design, development etc. Ben jij geïnteresseerd in een leuke stageplaats in jong en dynamisch team in de omgeving van Eindhoven? Stuur dan snel je motivatie en je cv naar info@e-expansion.nl, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.
 

Are you ready to boost your business?