Home » Cases » Dryly®

Dryly®

Dryly® helpt kinderen die last hebben van bedplassen. Bedplassen kan namelijk enorm veel invloed hebben op het zelfvertrouwen van je kind. Door de unieke en vrolijke plaswekkermethode van Dryly is 93% van de gebruikers binnen 6 tot 8 weken droog.

DryLy sRGB

De leukste plaswekker op de markt

Het aanbod op het gebied van oplossingen tegen het bedplassen is klein en de oplossingen die er zijn, zijn medisch ingesteld of saai. De Dryly® plaswekker is zo ontwikkeld dat het zowel effectief is, als leuk in het gebruik.

dryly pakket algemeen

Branding

Bij een positief merk hoort een vrolijk en kleurrijk logo. Het logo van Dryly® heeft een vriendelijk, rond lettertype en is opgebouwd uit verschillende kleuren. Dit versterkt het positieve karakter van het merk.
De kleuren komen uiteraard terug in de huisstijl, verpakkingen en andere visuals.

florrel packaging design2
florrel packaging design1
Dryly How does it work circle panda Wizzu.png

SEA - Adverteren op Google

Het conversiepercentage met Google Ads is voor Dryly® afgelopen 3 jaar ruim + 320% gestegen, terwijl de kosten per conversie daalden met meer dan 400%. En we zijn nog lang niet klaar! We blijven de campagnes monitoren en optimaliseren zodat de groei nóg verder kan voortzetten.

Cijfers en statistieken

Een vergelijking tussen Q4 2020 vs. Q4 2023.

Klikken

0%

CPC

0%

Verkopen

0%

Omzet

0%

ROAS

0%

Winst

0%

Fotografie

In samenwerking met Newup.design is er een fotografie sessie georganiseerd. Het resultaat: een kleurrijke beeldtaal waarin kinderen zelfvertrouwen en plezier uitstralen. 

spelende kinderen
dryly plaswekker
pandabeer knuffel
pandabeer knuffel 1

Webshop

E-Expansion heeft de website van Dryly® in WooCommerce en houdt zich bezig met conversie optimalisatie en de marketing-/mediastrategie.

dryly site mockup 1

Mobielvriendelijk

Uiteraard is er een mobiel vriendelijke website ontwikkeld. De teksten zijn op kleinere schermen goed leesbaar en de webshop is overzichtelijk.

e expansion portfolio dryly mobile design mock up

Social media onderhoud

Social media vraagt om een consistente stijl van berichten. E-expansion zorgt voor wekelijks posts op de social media tijdlijn van Dryly®. Op deze manier ontstaat krijgt de consument een professionele indruk van het merk.

Benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen?

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier