Home » Cases » Florrèl

Florrèl®

Innovatieve oplossingen, om je bed snel op te maken. De mooiste, natuurlijke stoffen. Met Florrèl slaap je in vertrouwen een betere dag tegemoet. Voor jezelf, voor de wereld.

florrel logo licht

Het hotelgevoel thuis

Uitzonderlijk bedden- en badgoed uit bijzondere weeftechnieken en duurzame stoffen. Premium kwaliteit. Stijlvol minimalistisch en timeless chique. Maximaal duurzaam met innovatieve constructies. Europese productie, uit Portugal en Duitsland.

Video afspelen

Logo & branding

Florrèl staat voor luxe en zachtheid. De uitdaging was om deze eigenschappen terug te laten komen in het logo en de huisstijl.
Het resultaat: Een custom made logo in een rond en vriendelijk lettertype. Rustig kleurgebruik ondersteunt het gevoel van luxe en warmte.

florrel logo design 1b
florrel logo design 2

Webshop

E-Expansion heeft de custom made webshop van Florrèl® ontwikkeld met WordPress WooCommerce. Dit gaf onze de vrijheid om het design en development exact te realiseren naar de opgelegde wensen. Daarnaast wordt er dagelijks gewerkt aan conversie optimalisatie, SEO, SEA en denken we mee met de marketing-/mediastrategie en social media strategie.

Socials

Vandaag de dag kan een merk niet meer zonder een mooie feed op Instagram. E-Expansion zorgt voor consequente posts in de tijdlijn van Florrèl® zodat de consument op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Fotografie met elegantie

Een luxe en duurzaam product verdiend aandacht met fotografie.
E-Expansion heeft in samenwerking met René van der Hulst de kwaliteit van Florrèl vastgelegd. Zo zijn er productfoto’s gemaakt voor in de webshop én diverse sfeerfoto’s die weer terugkomen in banners.

florrel portfolio fotografie2
florrel portfolio fotografie3
florrel portfolio fotografie5
florrel portfolio fotografie1
e expansion portfolio florrel desktop design

Benieuwd wat E-Expansion voor jouw bedrijf kan betekenen?

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier