Website development

Er zijn ontzettend veel websites waardoor het steeds moeilijker wordt om je te onderscheiden. Het is daarom erg belangrijk om goed na te denken over hoe je je kunt onderscheiden. Hoe val je op en hoe zorg jij dat je bovenaan komt te staan in Google? E-Expansion biedt een A tot Z ondersteuning aan die je helpt om deze unieke uitstraling te realiseren. Naast het designen van websites bieden wij ook het website development aan. De meeste websites die wij ontwikkelen worden gebouwd in WordPress / Woocommerce maar wij bieden ook website development aan in bijvoorbeeld Shopify, Magento of andere platformen wanneer de klant dit wenst.

Doordat wij dit brede pakket binnen website development kunnen aanbieden kunnen wij alles tot in detail voor je optimaliseren, hierdoor kunnen we je organisch sneller laten groeien en kunnen we beter inspelen op de behoeftes van je doelgroep. Hierdoor zijn wij in staat meer omzet, meer bezoekers, meer bekendheid en dus meer conversie te realiseren.

Wij zorgen onder andere met onze website development voor een goed werkende website waar jouw doelgroep informatie op vindt en tot de gewenste actie over gaat.

Onze werkwijze

We maken graag kennis onder het genot van een heerlijke kop koffie. Tijdens deze kennismaking  bespreken we wat de wensen zijn en hoe we deze passend maken in concrete doelstellingen. Wat is jullie visie? Waar hechten jullie waarde aan en wat vinden jullie mooi etc. In deze fase proberen wij zoveel mogelijk informatie te vergaren zodat we een zo passend mogelijk voorstel kunnen doen.

Wij gaan van start met de verkregen informatie. Allereerst zetten we de structuur (user experience) neer. Dit doen we door het maken van wireframes, de bouwtekeningen van een website. Als alle wireframes gemaakt zijn, nemen we de user interface onder handen, het visuele ontwerp.

Het ontwikkelen vindt gestructureerd en stapsgewijs plaats. Op deze manier weet je precies wat er speelt en voorkomen we verrassingen later in het proces.

We optimaliseren de wireframes en ontwerpen totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedback, we gaan pas door naar de volgende stap als jij volledig tevreden bent!

Als de ontwerpfase is afgerond en goedgekeurd vervolgen we het proces naar de bouwfase.

Ook hier betrekken we je in het proces. De voortgang is regelmatig te bekijken in onze testomgeving welke te bereiken is via een aparte link en log in. Alle afgeronde facetten worden gedeeld en eventuele feedback wordt doorgevoerd. 

Na het bouwen van de website worden alle functionaliteiten uitvoerig getest. We dragen er zorg voor dat alles perfect draait aan zowel de achterkant, de voorkant, op elk device en in de verschillende webbrowsers.

Op alle denkbare manieren dient de site het gewenste resultaat te leveren.  

Als de website gereed is voor oplevering begeleiden we je met een introductie door alle functionaliteiten. Hierdoor zorgen we ervoor dat je direct goed uit de startblokken schiet. Uiteraard wordt ook alles klaargezet qua hosting, e-mails en andere randzaken.

E-expansion development

Hosting

E-Expansion biedt naast website development & design ook de optie webhosting aan. Wil jij verzekerd zijn van de snelste website met de beste service?

e-expansion-logo

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.